Kaylo Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Cześć, chcę kupić ASG (nie ważne co, to nie jest tematem), ale nie bardzo wiem gdzie. Tu i na kilku innych forach czytałem opinie różnych sklepów i przydałaby się pomoc w wybraniu któregoś. Czytałem m. in. o tajwangunie, tanich militariach, air soft extreme (czy jakoś tak), rebelii, ballisticu. Podpowiecie, który (niekoniecznie wymieniony) zapewnia sprzęt dobrej jakości, porządną obsługę. gwarancję i dobrą cenę (300 - 400zł)? Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 gunfire.pl i taiwangun.com Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Nie wiedząc, co chcesz kupić, nie podpowiemy gdzie najlepiej to zrobić. A o sklepach masz cały dział na forum: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/268-opinie/ Dobre sklepy to między innymi: taiwangun zbrojownia specshop Oczywiście są także inne dobre sklepy, ale raczej oferują produkty nie z tej klasy cenowej. Quote Link to post Share on other sites
Kaylo Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 Dzięki, a co do tego linku to już przeglądałem. Chciałem to wszystko podsumować. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 www.specshop.pl godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Nie kupuj na airsoftextrime. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ja polecam TAIWANGUN i ZBROJOWNIE mają sporo broni i innych dodatków a w dodatku masz doskonały kontakt i szybką wysyłke Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts