burbi13 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Witam tak jak temacie , dziś przeglądając allegro natknąłem się na taką ofertę http://allegro.pl/magazynek-mag-mid-cap-recznie-malowany-na-bakelit-i1491364029.html , bardzo spodobało mi się kolor maga . Tak więc moje pytanie do was , czy jest może sposób żeby pomalować tak swój magazynek od 74 ? Jeśli był już taki temat to sry ale szukałem i nie było . Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 A nie lepiej włożyć w ostrą skorupę tak jak na rus.mil było to pokazane kiedyś? Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 A do skorupy z ostrego wchodzi hicap bez problemowo ?:> Quote Link to post Share on other sites
Soul reaper Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Nie powinno w sumie być większych problemów niż przy low capach. Tu masz artykuł z rus.mil.pl. Tylko, że magazynki bakelitowe są drogie :) Możesz właściciela z aukcji zapytać, może ci powie jak malował :) Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 Już o tym pomyślałem i napisałem ;) tylko ciekawe czy odpisze . Quote Link to post Share on other sites
Kacperix Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Przeczytaj także ten wątek produkcja magazynków Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts