HGStalker Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Witam. Wszystkie części stockowe, replika nówka praktycznie (ma 4 dni), ale chcę lepszą gumkę hop-up. Jaką polecacie? Może być najdroższa, bo gumki aż takiej fortuny nie kosztują, byle żeby była genialna. I inne pytanie: Czy nie traci się gwarancji na replikę jeśli wymieni się gumkę? (replikę kupiłem na taiwangun.com) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Polecam gumkę systemy. Co do gwarancji, nie ma napisanych informacji kiedy się ją traci ? W większości przypadków zerwanie plomb na GB powoduję jej utratę.. Czyli nie otwieraj gearboxa, jeżeli chcesz mieć gwarancję :cool: Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Również mogę polecić gumkę systemy. Ale radziłbym zaopatrzyć się odrazu w dystansery "H", u mnie w AUG'u dopiero po wymianie dystansera hop zaczął normalnie podkręcać kulki. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Weź gumkę Systema Energy. Jak wymieniasz gumkę to nie tracisz gwarancji, dopiero jak rozbierzesz GB, żegnasz się z gwarancją :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ja polecam zieloną G&G sam ją mam podkręca tak dobrze że musiałem sobie zrobić mniejszy dystanser bo na minimum kulki mi leciały do góry Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Ok, a co powiecie o niebieskim Mad Bull'u? Jest na gunfire za 48zł 2 sztuki. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Zielona G&G/Systema/Biały Madbull/Czerwona KA. Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Ja mogę polecić przeźroczystego Guardera i Zieloną G&G są tanie i dobre, tylko przy przeźroczystym Guarderze trzeba uważać przy zakładaniu. Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Ok, dziękuję, kupię czarną systemę. Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts