lon3star Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Siemka wszystkim, chciałbym kupić takiego eotecha http://allegro.pl/eotech-552-flip-up-gratis-montaz-qd-gratis-i1494792351.html ten eotech dobrej firmy czy tam wykonania?? Ogólnie czy działa jak natura chciała Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Typowa chińszczyzna nowej generacji. Wykonanie dobre, funkcjonowanie dobre, firma ujdzie. Jak nie masz dużych wymagań, to będziesz zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 G&P jedne z najlepszych modeli EOTECH'a wykonanie wszystko super wspaniale tylko cena :icon_confused: chociaż można trafić na okazję po 200 zł .. Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Akurat G&P bym nie polecał zbytnio. Z zewnątrz dobrze wykonany ale działa co najwyżej przeciętnie. Mój się wyłącza po ok 10 minutach i ma bardzo jasną plamkę. Tu wygrywa chińszczyzna raczej... Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ja mam EO od G&P i nie narzekam. Wyrwałem go na allegro za 180zł z przesyłką :biggrin: Dobrze wykonany, o ścianę kilka razy się obił, ale dalej działa wyśmienicie :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jak znajdziesz dobrą okazję jak kolega na górze ^ to bierz :biggrin: a jak nie to chińczyka . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts