Guest (ID:6452) Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 za tą cenę może i jest najlepsza ale nie znaczy to, że jest dobra. Ale rób jak chcesz. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) Jak dla mnie kupno ładowarki mikroprocesorowej mija się z celem, jeśli nie będzie ona posiadać funkcji rozładowywania pakietu. Jest to jak dla mnie jedna z najbardziej użytecznych opcji takiej ładowarki. Pozwala wydłużyć żywotność akumulatora, trzyma go w dobrej kondycji i pozwala zminimalizować skutki efektu pamięci. Osobiście używam ładowarki Batimex (tej z oznaczeniem Kalashnikov) i już przez prawie 3 lata mnie nie zawiodła. Nie jestem jednak w stanie jej polecić, gdyż mam z tymi ładowarkami dość dobry kontakt i mniej więcej 50% tych ładowarek dość szybko pada. Potwierdzają to inne opinie z forum. EDIT: Ktoś wcześniej pisał, że jest fanem MP5 i gdyby nie to, to już dawno używałby repliki z gb v.3. Pewnym kompromisem może być MP5K (od siebie polecę Galaxy) ;). Edited March 13, 2011 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 To ja napisałem o tych MP5. MP5k jest brzydka i mała :P. Wolę mojego pseudos-składaka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts