Czarny650 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Nie wiem o jakiego lipo Ci chodzi żeby upchnąć w prowadnicę. A co do zmian w replice...hmm, najlepiej założyć jakiś mosfet, ale ja osobiście nie posiadam takowego. Co do kabli to obowiązkowo trzeba zmienić. Dobre kable kupisz na batimexie. No i najlepiej zmienić conectory na T albo XT60. Quote Link to post Share on other sites
bamper12 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Taką !! http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4174 Złączasz dwa "palce" i idealnie się mieści, są też cieńsze wersje, licz się z tym, że kolby do końca nie złożysz, bo batka jest 4cm za długa. Ja wsadziłem jeszcze do prowadnicy kolby MOSFET, trzeba było ją trochę zmodyfikować :D, ale wszystko jest cudnie :) Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
bodzio_69 Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 No jak się popieści to się zmieści xD Dzieki za info :] Quote Link to post Share on other sites
Loart Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 A ja mam pytanie. Kupiłem ten chwyt od P&J i mam problem z założeniem do M4 JG. Tył już wiem jak dopasować - nie wiem jak ruszyć przód. U Was wszystko wchodzi bez problemu? Quote Link to post Share on other sites
krogul Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Nie wiem, czy problem aktualny, ale najpierw wsuwasz przód, odciągając pierścień z tyłu. Ja mam pytanie, czy ktoś wie jak unieruchomić chiński front MOE, bo lata na boki? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Obawiam się, że jedyna opcja to dokręcić deltaring. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts