Pomador Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Słyszałem ,że jeżeli mamy mały budżet , to shotgun jest dobrą repliką. Którego shotguna do 100 złotych polecacie ?? A i co to są te szelsy , shels ? No i czy shotgunem mamy przewagę nad tanimi replikami typu jakieś elektryki po 150 złoty ? Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 shotgun AGM, jest na taiwangun. Masz nim przewagę nad każdym elektrykiem poniżej CM.028. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Przewagę mamy. A szelsy to są magazynki, w które ładuje się kulki. Akurat do tego shotguna który poleca Ci Lesio, nie ma szelsów, tylko jest normalny magazynek. Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Przeczytałem dużo dobrych opini o tym AGM , znalazłem go w taiwangunie > http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun_short_003_agm-812.html Tylko , gdzie tam jest magazynek :D?? No i taniocha jest. Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Wkładany jest od spodu, mniej więcej na wysokości okna wyrzutnika łusek. Patrząc z boku na replikę jest niewidoczny. I zgadza się. Ta replika daje olbrzymią przewagę nad posiadaczami elektryków z plastikowym gearboxem. Edited March 14, 2011 by LogaN Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 a za tą cenę na pewno się opłaca :) Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 Wyczytałem też , że jest długa wersja , z kolbą. Wiecie może w którym sklepie znajdę AGM z kolbą?? Szukałem i nie znalazłem. Wszystkie Shotgun Short 003 [AGM] :( Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Krakmani kiedyś sprzedawali obydwie wersje ale teraz long gdzieś im zniknął . Ogólnie te dwie wersje różnią się tylko kolbą i można je przekładać między sobą [ jak dorwiesz kolbę od longa to możesz ją zamontować do shorta ] Link to post Share on other sites
Moris Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Ja mam na przykład. http://wmasg.pl/pl/consignment/show/109768 Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 A gdzie najtaniej kupie AGMa? Da się go tuningowac i jak dalelko leci kulka. Ktoś z Was strzela z niego , jakie są jego osiągi ? Link to post Share on other sites
Didi Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 :google: Jest obszerny temat o tej replice. Wystarczy poszukać. 3 sekundy i znalezione. Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Tego AGM najtaniej kupisz na Taiwangunie. Ewentualnie na allegro, przy dobrych wiatrach staniesz się posiadaczem jego za dość niską kwotę. A jeśli chodzi o tego z kolbą, to zawsze możesz zadać pytanie pytanie do Krakmanów, albo do nich zadzwonić. Pozdro :) Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 16, 2011 Report Share Posted March 16, 2011 Tego AGM najtaniej kupisz na Taiwangunie. Ewentualnie na allegro, przy dobrych wiatrach staniesz się posiadaczem jego za dość niską kwotę. A jeśli chodzi o tego z kolbą, to zawsze możesz zadać pytanie pytanie do Krakmanów, albo do nich zadzwonić. Pozdro :) Ojj na allegro nie wiem czy je tanio spotkasz ! Ostatnio były po 100 zł i po 50 do licytacji :hahaha: a u krakmanów po 48 zł nowy :biggrin: Link to post Share on other sites
Pomador Posted March 17, 2011 Author Report Share Posted March 17, 2011 A jakiego shotguna jeszcze polecacie po za AGM? do 100 zlotych? Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 (edited) Bison, Spas-12 HFC Edited March 17, 2011 by lubiemrowkojady Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Polecam M56 DE albo ACM'a. Napweno mają przewage nad elektrykami po 150-200zł. Normanie niereformowalny jesteś. Ile jeszcze kotletów będziesz odgrzewał? /LgN Link to post Share on other sites
Recommended Posts