Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zdalny czołg airsoft

Recommended Posts

czołg

myśleliście kiedyś o użyciu czegoś podobnego w trakcie rozgrywek? może ktoś już używał i pochwali się odczuciami? :icon_biggrin:

w sumie mogłoby się to nadać tylko, że nie ma z tego co widze kamery i trzeba przez cały czas mieć go na oku ;/ da sie coś zmajstrować ale to jest dodatkowy koszt

wymiary 0,5m na 0,2m... duże to bydle jest :icon_eek2:

co myślicie o zastosowaniu tego w praktyce? :)

nie zauważy?

Wymiary czołgu:

Całkowita długość: 550 mm

Szerokość: 220 mm

Wysokość: 180 mm :excl:

i nie myślałem o używaniu tego w lesie. bardziej chodziło mi o czyszczenie budynków albo walki przy drogach (nawet polnych, model nie wygląda na taki co sie ma zaraz rozlecieć) ale to nadal wymagałoby kamerki :bialaflaga:

od razu kupić saperskiego robota z USA i powiesić na nim 5 famsów i granatnik :)

w sumie można wziąć platforme z autka na pilota lego (testowany w lesie, na dużych kołach i z mocnym silnikiem, dosyć solidne. mam od 5 lat) i powiesić na tym jakaś kamerkę i glocka od cymy odpalanego silniczkiem modelarskim a to wszystko sterowane z jednego pilota :icon_razz2:

jednak jest to wersja hardcore i nie sądzę żeby znalazło się dużo ludzi którym chciałoby się to robić

• 1 month later...