Sten Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Witam , mam mały problem z tłokiem ( zjechane zęby na tłoku ;/ ) i potrzebuje nowy , mój znajomy sprzedaje akurat tłok tyle że z GB v.3 z cm.031 a ja potrzebuje go do Mki z GB v.2 . I tu pojawia się moje pytanie do Was , jak i czy w ogóle różnią się tłoki do tych GB i czy można wcisnąć tłok z GB v.3 do v.2 ? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Tłoki są takie same. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 GB v.2 i v.3 różni się tylko popychaczem dyszy, dyszą (zależną od modelu repliki), głowicą cylindra (zależną od modelu repliki - chodź nie zawsze), kształtem szkieletu i silnikiem. Jeśli o czymś zapomniałem to mnie poprawcie. Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 (edited) GB v.2 i v.3 różni się tylko popychaczem dyszy, dyszą (zależną od modelu repliki), głowicą cylindra (zależną od modelu repliki - chodź nie zawsze), kształtem szkieletu i silnikiem. Jeśli o czymś zapomniałem to mnie poprawcie. Płytka selektora (zalezne od modelu), kostka stykowa, okablowaniem, v3 ma na gorze listwe laczaca gb, prowadnica moze byc inna, przerywacz ognia, wydaje mi sie tez ze sprezynka antireversala jest inna, zepsul spustu (zalezny od modelu), v3 ma szkielet silnika. Co nie zmienia faktu ze tlok jest taki sam w v3 i v2 (podobnie z reszta jak caly zestaw tlok + glowica + sprezyna + cylinder + glowica cylindra + dysza). Edited March 19, 2011 by zb0oj Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Tłok będzie chodził normalnie, beż żadnych problemów :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Sten Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 wielkie dzięki za tak szybką odpowiedź :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts