lisudml1991 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Czy wie ktoś jaka jest wytrzymałość mechaniczna butli z green gazem? Mianowicie czy mogę ją w miarę bezpiecznie przypiąć do ekwipunku (w okolicach pośladka :biggrin:) czy lepiej ją "dopancerzyć"? Mam trochę blachy. Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Hheheheheeheheh, Spokojnie można. No oczywiście o ile będziesz siadał na drucie kolczastym. Oczywiście zdecydowanie lepiej bedzie jeżeli włożysz ją w jakiś pokrowiec (taki od paintbalowego Fata spokojnie wystarczy) Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Jeszcze lepiej będzie jeśli włożysz ją między pośladki wtedy wszystko ładnie się "zleje w jedna całość" :hahaha: A na poważnie to wytrzyma spokojnie uderzenie kulki, kiedyś strzelaliśmy, do ok 1/3 pojemności i nawet się nie wgniotła. P.S Nie pamiętam marki tego GG Edited March 23, 2011 by zajaszcze Link to post Share on other sites
lisudml1991 Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 I to chciałem wiedzieć. Dziękuję. Link to post Share on other sites
Recommended Posts