Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

mam takie pytanko posiadam m4 a1 i jaki byłby najlepszy granatnik do mojej eMki??? szukałem tylko ja nie mam szyn RIS i batke mam w tym chwycie i czy można zamontować granatnik inaczej niż na RISa bo podobno można więc jak jest??? jak byści mogli to podajcie jakieś linki do granatnikow do 400 zł

Junior - zastanów się czy chce Ci się tachać te podwieszane murzyńskie dildo, bo replika mocno ciąży w dół. W montazu wiekiej filozofii nie ma. Ściągasz dolną połówke osłony lufy i podpinasz ganatnik.

Druga sprawa to taka, że granatnik to jedno, a dobre granaty to drugie. Do tego gaz. Ja bym wolał dokupić coś szpeju albo do kobietę do kina zabrać, i mieć potem więcej frajdy.

Edited by zombie_snake

jako początkujący sam nie wiem czego chcę :biggrin: a jak zamontuje np.taką precke http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_lufy_precyzyjne/lufa_precyzyjna_6_03mm_do_m16_src-132.html a reszte zakryje takim tłumikiem http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_tlumiki_d_wieku/tlumik_d_wieku_typ_us_navy_seals_p_j-898.html to byłaby dobra konfiguracja ??? (springów nie polecajcie, mam już m120)

Przepraszam za offtop, ale dlaczego 'zieloni' mają zawsze klapki na oczach i zamiast wpisać w wyszukiwarce na forum "lufa precyzyjna" i poczytać, to wchodzą na taiwangun lub allegro, wybierają zwykle jakiś szit i pytają: "a to będzie dobre?"

I nie piszę tu, że u Krakmanów są same szity, po prostu tak to zwykle bywa.

Tematy są, lista sklepów jest - czytaj, a potem pytaj.

Jak granaty chcesz kupić tak samo dobre jak preckę, to nie kupuj granatnika. No chyba, że nie masz zamiaru z niego strzelać.

Edited by Marnus

Domyślam się, jednak musiałem to z siebie wyrzucić.

WMasg > Forum > Wyświetl nową zawartość > co trzeci temat: "jaka replika dla początkującego".

Najlepsze jest to, że w wielu takich tematach autorzy na wejściu piszą: "wiem, że było wiele takich tematów, ale proszę o pomoc"

Moja rada - odejdź od komputera, poszukaj mózgu (może zostawiłeś w łazience, albo przed telewizorem), przyjdź i uruchom myślenie.

I nie piszcie pod tym: "ty też tak zaczynałeś..." :bialaflaga: