Junior98 Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 mam takie pytanko posiadam m4 a1 i jaki byłby najlepszy granatnik do mojej eMki??? szukałem tylko ja nie mam szyn RIS i batke mam w tym chwycie i czy można zamontować granatnik inaczej niż na RISa bo podobno można więc jak jest??? jak byści mogli to podajcie jakieś linki do granatnikow do 400 zł Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) W pierwszym lepszym sklepie znajdziesz granatnik do eMki (do 400zł) I to z montarzem na lufę... Szukaj zbrojownia.com.pl specshop.pl azteko.pl itp i itd... Edited March 24, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
Junior98 Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 a batka nie będzie przeszkadzać??? znalazłem cos takiego http://allegro.pl/blacksword-replika-granatnika-m203-long-i1515409452.html Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Nie wiem nie posiadam eMKi, ale pewnie wejdzie pod górną częścią frontgripu. A w razie co możesz kupić puszkę na baterię... Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Na frontgrip możesz z dołu zamontowac szyne ris ale zamiast niego możesz kupic konwersie do granatnika Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Nie wiem nie posiadam eMKi, ale pewnie wejdzie pod górną częścią frontgripu. A w razie co możesz kupić puszkę na baterię... Po co mu a puszka skoro nie ma frontu w RIS'ie? Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Po co mu a puszka skoro nie ma frontu w RIS'ie? Jezus, to jak się nie ma RIsa to trzeba kupić jedną szyne za 15zł i bedzie. No chyba że opierdzieli puszke izolka to nie bedzie musiał. To samo mówi za siebie, że skoro nie ma risa to musi kupić do puszki. Quote Link to post Share on other sites
Junior98 Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Na frontgrip możesz z dołu zamontowac szyne ris ale zamiast niego możesz kupic konwersie do granatnika ile taka konwersja kosztuje??? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 GOOGLE NIE GRYZIE... Przepraszam za krzyk. Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 a że tak się zapytam. Po co w asg granatnik? Quote Link to post Share on other sites
PiTeQ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 A poco ci replika? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Granatnik tak samo strzela kulkami jak replika... Tylko ładuje troszkę więcej xD Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 No i przede wszystkim do lansu ;D Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Granatnik tak samo strzela kulkami jak replika... Tylko ładuje troszkę więcej xD W Hi - capa wchodzi wiecej:P (emka, ak, g36 itd) Tylko, że strzela wieloma jednocześnie... Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 A poco ci replika? A nie jesteś za mądry? Chyba też kiedyś zaczynałeś ... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) Junior - zastanów się czy chce Ci się tachać te podwieszane murzyńskie dildo, bo replika mocno ciąży w dół. W montazu wiekiej filozofii nie ma. Ściągasz dolną połówke osłony lufy i podpinasz ganatnik. Druga sprawa to taka, że granatnik to jedno, a dobre granaty to drugie. Do tego gaz. Ja bym wolał dokupić coś szpeju albo do kobietę do kina zabrać, i mieć potem więcej frajdy. Edited March 25, 2011 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Junior98 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 jako początkujący sam nie wiem czego chcę :biggrin: a jak zamontuje np.taką precke http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_lufy_precyzyjne/lufa_precyzyjna_6_03mm_do_m16_src-132.html a reszte zakryje takim tłumikiem http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_tlumiki_d_wieku/tlumik_d_wieku_typ_us_navy_seals_p_j-898.html to byłaby dobra konfiguracja ??? (springów nie polecajcie, mam już m120) Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Precka src nie jest PÓŁ precką. Dozbieraj do madbulla albo systemy. Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) Przepraszam za offtop, ale dlaczego 'zieloni' mają zawsze klapki na oczach i zamiast wpisać w wyszukiwarce na forum "lufa precyzyjna" i poczytać, to wchodzą na taiwangun lub allegro, wybierają zwykle jakiś szit i pytają: "a to będzie dobre?" I nie piszę tu, że u Krakmanów są same szity, po prostu tak to zwykle bywa. Tematy są, lista sklepów jest - czytaj, a potem pytaj. Jak granaty chcesz kupić tak samo dobre jak preckę, to nie kupuj granatnika. No chyba, że nie masz zamiaru z niego strzelać. Edited March 29, 2011 by Marnus Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Myślę, że większa część użytkowników się nad tym zastanawia. Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Domyślam się, jednak musiałem to z siebie wyrzucić. WMasg > Forum > Wyświetl nową zawartość > co trzeci temat: "jaka replika dla początkującego". Najlepsze jest to, że w wielu takich tematach autorzy na wejściu piszą: "wiem, że było wiele takich tematów, ale proszę o pomoc" Moja rada - odejdź od komputera, poszukaj mózgu (może zostawiłeś w łazience, albo przed telewizorem), przyjdź i uruchom myślenie. I nie piszcie pod tym: "ty też tak zaczynałeś..." :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
kolagen2507 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 1 2 3 sec szukania w google po wpisie: granatnik do asg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts