Lambert Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 @Moris: rozwiń temat proszę Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Szmerglu, a co Cię po latach zawiało do Poznania? @Lambert - na bank o jakieś ciemne geszefty chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 No masz.. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 @Szmerglu: http://ubazyla.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Moris Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 @Lambert: No mieliśmy zrobić deal w sprawie headsetu. Napisałem ci kilka wiadomości a z twojej strony cisza. Chyba, że to coś z moją skrzynką... Tyle, że od innych osób dostaję wiadomości. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 A tak. Gdy to dogadywaliśmy byłem totalnie zawalony. Czytałem ale nie odpisałem, potem zapomniałem - przepraszam. Temat jednak jest nieaktualny. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 @Szmerglu- Bazyl to podstawa tylko w prawie każdy weekend jest jakaś impreza więc trzeba doliczyć parę złotych na wstęp, ale sala barowa od koncertowa jest dobrze oddzielona i można spokojnie pogadać :-). Poza tym Thonet, Kuźnia [nie wiem czy funkcjonuje] w Fort Colomb chyba też dominują takie klimaty, Higway przy Szyperskiej, tyle znam :-) Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 @Szmerglu- Bazyl to podstawa tylko w prawie każdy weekend jest jakaś impreza więc trzeba doliczyć parę złotych na wstęp, ale sala barowa od koncertowa jest dobrze oddzielona i można spokojnie pogadać :-). Poza tym Thonet, Kuźnia [nie wiem czy funkcjonuje] w Fort Colomb chyba też dominują takie klimaty, Higway przy Szyperskiej, tyle znam :-) Jak ostatnio byłem w bazylu (rok temu) to trafilem na jakiś dziwny dzień, bo leciała gaga, a w srodku siedziało troche dresków razem z krótkospódniczkowymi nastolatkami. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 CO?!o.O Może to było jakieś przebierane dres-party? Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Wacol, do mnie też takie wieści regularnie dochodzą:P. Bo emo i cybergoth party to u Bazyla już standard. A jak cybergoth to i dark electro, a dark electro to przecież techno ku chwale rogatego:P. Widać Bazyl się przekwalifikowuje po całości, a pomyśleć, że ja, choć młody, pamiętam jeszcze czasy kiedy wpuszczali tam samych ultra szatańskich aktywistów i lali browar za 3,50zł:P. Edited March 17, 2012 by zwieback Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 http://facet.wp.pl/kat,69514,wid,14339004,wiadomosc.html Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Przepraszam najmocniej, ale cyberco?! Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 A pieron wie jak oni się naprawdę nazywają, ale bywają określani jako cybergoci. Czyli tak mroczni jak goci, tylko obok/zamiast metalu słuchają techno. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Przepraszam najmocniej, ale cyberco?! WH 40k jest określany cyber/techno gotykiem Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cybergoci Coś w tym artykule jest:D. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Kiedy widzę takich ludzi na ulicy, to uwielbiam ich sobie wyobrażać podczas prozaicznych codziennych czynności, jak obieranie ziemniaków, czy szamanie żarcia na mieście. Albo kiedy mama każe takiemu/takiej wynieść śmieci, posprzątać pokój, czy wyjść ze słodką domową pociechą - pudlem Fafikiem - na klocka. W ogóle był kiedyś taki polski dokument o gotach, gdzie pokazywali, jak się bawią na jednych z tych swoich zlotów w jakimś zamku, czy gdzieś. Zaprawdę komiczny widok, jak pokazywali hardkorów z glanami po kolana, całych w ćwiekach, łańcuchach i innych koszernych dodatkach, gnieżdżących się w namiocikach typu igloo z supermarketu.;] Quote Link to post Share on other sites
rade32 Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Z tym Fafikien to dobre. :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 (edited) W drodze z roboty w okolicach browaru często widuje kilku gotów i tak jakoś teraz nie robią już na mnie wrażenia. Na tle dresów, solarowych full plastic Barbie, punków starających się naciągnąć kogoś na parę groszy na jabola i wszechobecnych cyganów panowie w koronkach z żabotami i panie w gorsetach i cylindrach robią raczej pozytywne wrażenie . @Wacol, a wiesz czemu oni tak bardzo lubią ziemniaki? Bo się gothują Edited March 18, 2012 by FLC Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 było Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 aa, sorry, przegapiłem Quote Link to post Share on other sites
hasan Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Kiedy widzę takich ludzi na ulicy, to uwielbiam ich sobie wyobrażać podczas prozaicznych codziennych czynności, (...) Quote Link to post Share on other sites
zwieback Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) To nie są cybergoci, to się nie liczy:D. Btw. ciekawy motyw był jak taki szatański koleś pompował rower, a nad nim taki wielki napis: "Black Metal jest wojną, więc pompuj rower dla szatana":D Edited March 19, 2012 by zwieback Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 @FLC: Z tymi pyrami to dobre.;p Znaczy pozytywne wrażenie to oni mogą robić, poza tym, że uważam ich stylówę za nieco mało praktyczną i na tle naszej prozaicznej rzeczywistości - dość eklektyczną. @Hasan: Coś w ten deseń. Trochę za mało ćwieków i innych gadżetów (ale łańcuch z castoramy jest). Tylko bardziej bawi mnie widok takiego gościa wychodzącego z Toika na takim gotowym zlocie: ;p Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 ale brudne paznokcie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts