Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Szmerglu- Bazyl to podstawa tylko w prawie każdy weekend jest jakaś impreza więc trzeba doliczyć parę złotych na wstęp, ale sala barowa od koncertowa jest dobrze oddzielona i można spokojnie pogadać :-). Poza tym Thonet, Kuźnia [nie wiem czy funkcjonuje] w Fort Colomb chyba też dominują takie klimaty, Higway przy Szyperskiej, tyle znam :-)

@Szmerglu- Bazyl to podstawa tylko w prawie każdy weekend jest jakaś impreza więc trzeba doliczyć parę złotych na wstęp, ale sala barowa od koncertowa jest dobrze oddzielona i można spokojnie pogadać :-). Poza tym Thonet, Kuźnia [nie wiem czy funkcjonuje] w Fort Colomb chyba też dominują takie klimaty, Higway przy Szyperskiej, tyle znam :-)

Jak ostatnio byłem w bazylu (rok temu) to trafilem na jakiś dziwny dzień, bo leciała gaga, a w srodku siedziało troche dresków razem z krótkospódniczkowymi nastolatkami.

Wacol, do mnie też takie wieści regularnie dochodzą:P. Bo emo i cybergoth party to u Bazyla już standard. A jak cybergoth to i dark electro, a dark electro to przecież techno ku chwale rogatego:P. Widać Bazyl się przekwalifikowuje po całości, a pomyśleć, że ja, choć młody, pamiętam jeszcze czasy kiedy wpuszczali tam samych ultra szatańskich aktywistów i lali browar za 3,50zł:P.

Edited by zwieback

Kiedy widzę takich ludzi na ulicy, to uwielbiam ich sobie wyobrażać podczas prozaicznych codziennych czynności, jak obieranie ziemniaków, czy szamanie żarcia na mieście. Albo kiedy mama każe takiemu/takiej wynieść śmieci, posprzątać pokój, czy wyjść ze słodką domową pociechą - pudlem Fafikiem - na klocka.

W ogóle był kiedyś taki polski dokument o gotach, gdzie pokazywali, jak się bawią na jednych z tych swoich zlotów w jakimś zamku, czy gdzieś. Zaprawdę komiczny widok, jak pokazywali hardkorów z glanami po kolana, całych w ćwiekach, łańcuchach i innych koszernych dodatkach, gnieżdżących się w namiocikach typu igloo z supermarketu.;]

W drodze z roboty w okolicach browaru często widuje kilku gotów i tak jakoś teraz nie robią już na mnie wrażenia. Na tle dresów, solarowych full plastic Barbie, punków starających się naciągnąć kogoś na parę groszy na jabola i wszechobecnych cyganów panowie w koronkach z żabotami i panie w gorsetach i cylindrach robią raczej pozytywne wrażenie blush.gif.

@Wacol, a wiesz czemu oni tak bardzo lubią ziemniaki? Bo się gothują hahaha.gif

Edited by FLC

@FLC: Z tymi pyrami to dobre.;p Znaczy pozytywne wrażenie to oni mogą robić, poza tym, że uważam ich stylówę za nieco mało praktyczną i na tle naszej prozaicznej rzeczywistości - dość eklektyczną.

@Hasan: Coś w ten deseń. Trochę za mało ćwieków i innych gadżetów (ale łańcuch z castoramy jest). Tylko bardziej bawi mnie widok takiego gościa wychodzącego z Toika na takim gotowym zlocie:

2897714649_small_1.jpg

;p