Lambert Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Tęskniłeś co, Eliasz? Hehehe :) Witajcie pogrobowcy ersoftu wlkp! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 A powitajcie wszyscy :) No Antol ma zamiar pobiegać, tylko coś ciągle staje na drodze :), ale nosi mnie do lasu już od dłuższego czasu. A wczoraj mi się zachciało zobaczyć co Lambert mądrego pisze :) Co tam w trawie piszczy :) Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Jak ostatnio Cię widziałem to bieganie Ci za bardzo nie szło, teraz pewnie jest jeszcze gorzej. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Ależ Panie Redaktorze jak ostatnio się widzieliśmy to byłem najbardziej ruchliwy z was wszystkich, więc zliż tłuszcz z paluchów spaślaku. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 To się dobraliście.. sarenki! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Ruchliwość w obrębie 2 metrów kwadratowych się nie liczy i to jeszcze z odpoczynkami. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 No to mam was cały komplet starszyzny wmasgowej wlkp, z chęcią bym was kiedyś obejrzał na żywo Panowie 8) Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Mars ale ja nie stałem na bramce :P Cześć Bosman, znaczy się że co nikogo starszego nie ma? Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Przynajmniej nie aktywnego na forum - jak pamięcią od trzech lat sięgam. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 No to trzeba się przejechać w którąś sobotę na wymianę kompozytu. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Jak najbardziej jestem za :) Proponuję drugi weekend marca. Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Korci Cię, Bosman, zobaczyć żywego.. prahominidę?! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Korci, korci... Wrócimy do tematu za tydzień, bo za chwilę wylatuje z kraju. Więc, myślcie i wystawcie skład na "dzień kobiet" i zrobimy sobie święto na chemicznej. Pozdr, Bosman Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Mars ale ja nie stałem na bramce :icon_razz: No jakbyś stał na bramce to nie byłby w tym nic dziwnego, ale Ty grałeś w polu, dlatego zastanawiam się, czy Ty w ogóle umiesz biegać. Ja na żywo to chyba dopiero na GMV wpadnę, chociaż kto wie, ostatnio mi po głowie talkie myśli by postrzelać zaczęły chodzić, może kiedyś ta myśl dojrzeje, wezmę i pojadę :D Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Mars ale ja nie stałem na bramce :icon_razz: Ja stałem na bramce. I dopóki stałem wygrywaliśmy. A kto później stał? :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ja stałem na bramce. I dopóki stałem wygrywaliśmy. A kto później stał? :hahaha: Mars :) Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 No jakbyś stał na bramce to nie byłby w tym nic dziwnego, ale Ty grałeś w polu, dlatego zastanawiam się, czy Ty w ogóle umiesz biegać. :) I tak jesteś grubszy. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Tej pragnę przypomnieć, że w owym meczu w sumie nasza drużyna strzeliła z 18 bramek jeśli dobrze pamiętam. Z czego ja strzelił 15 lub 16, więc na Was przypada co najwyżej po jednej bramce na głowę. Prawie zawału serca dostałem ale wynik był dobry :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 (edited) Heheheh ale se dodajesz, jak na strzelance, nie trafił nikogo ale 3 ubił. Tylko powiedz jeszcze głośno przeciwko komu graliśmy :icon_wink: Edited February 23, 2014 by Antol Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Przeciw Eliaszowi?! :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Tej ale to że graliśmy przeciwko 12-14 latka powinno działać na nasza korzyść, oni mieli lepsza kondycję. Chociaż jeden był postury Eliasza ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 no kondychę mieli lepszą.z 18 : 10 wyciągnąć na 19:20 :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Tej ale to że graliśmy przeciwko 12-14 latka powinno działać na nasza korzyść, oni mieli lepsza kondycję. Chociaż jeden był postury Eliasza :icon_wink: No i jeden był w koszulce Lecha to też działa na nasza korzyść hehehehhe ;) Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 No chyba w 14 lat mieć moją posturę (120kg - chociaż ostatnio zrzuciłem do 118) to trochę słabo :) Ja w ich wieku miałem koło 60... Ale co do biegania po lesie to też bym z chęcią pobiegał (chociaż przy obecnej kondycji to bym raczej potruchtał, albo pochodził :)). Ale na pewno nie w drugi weekend marca. Kształcę się ponownie i mam zjazd :( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts