Noxagon Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Bosman , wątki toczone o chodzeniu , nie chodzeniu po mieście z replikami to już taka norma dla społeczeństwa ASG , że pojawia się taki wątek raz na pół roku. Ile już było batalii , ile już było prób założenia zorganizowanej grupy który jako tako będzie ustalała zasady WLKP ASG i stanowiła jakiś rodzaj samorządu i tak nic z tego nie wyszło :D Zasadniczo to też w cale nie jest takie złe bo o ile nasze grupa maniaków nie umie się dostosować do żadnej formy żadu , to o tyle jeż to ciekawe , że w każdej chwili przez takie zachowanie może wypłynąć coś nie spodziewanego , ale i tak po długich bataliach osoby za to odpowiedzialne same wymierza przyjmą konsekwencje jakieś zdarzenia :) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Zawsze coś wypełźnie... dopóki się nami pragarfy nie interesują, to nic się nie wydaży poważniejszego (chyba?). A, może ten gość z Gdańska brał udział w jakimś LARPie... o którym nie wiedziała policja :maniak_jezyk2: Pozdr, Bosman Edited June 3, 2014 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
KorczO Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Ludziska orientuje się ktoś może gdzie w Poznaniu mogę dostać balistol? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Szukaj w sklepach z wiatrówkami - powinien być bankowo. Quote Link to post Share on other sites
perez81 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Piątek już i żadnej ankiety? (nie zakładałem nigdy ankiety więc i za to się nie zabieram co by mi nie marudzili, że źle założyłem) Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ankieta już jest. Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Witam ekipę. Czy ktoś z Was kojarzy może tego osobnika - http://wmasg.pl/pl/profil/show/9801 ? Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 No, ja kojarzę Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Następca Adama Słodowego :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 http://forum.wmasg.pl/topic/148522-asg-cup-12072014-poznan/ Ktoś wie co to za jedni? Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Widzę, że wątek miał potencjał, jak wątki PSA ;P ale OFF go zamknął :) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Daj spokój. Koleś właśnie obszedł bana i wysyła mi PW z reklamą swojej imprezy. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Wacol, jedź! :) Quote Link to post Share on other sites
chomik na usb Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Chętnie bym przeczytał relację z takiej "imprezy" Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 (edited) Przeczytałem... choćiaż nie musiałem... ale przeczytałem :hahaha: Pozdr, Bosman Edited July 9, 2014 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
FelekPSBASG Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Ja bym dał kolesiowi bana za nadużywanie trzech kropek :P Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 (edited) Przeczytałem... chociaż nie musiałem... ale przeczytałem :hahaha: Pozdr, Bosman Ja bym dał kolesiowi bana za nadużywanie trzech kropek :icon_razz: Felku, mówisz o mnie :icon_question: :icon_eek: Pozdr, Bosman Edited July 15, 2014 by -Bosman- Quote Link to post Share on other sites
FelekPSBASG Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Bosman, ależ gdzie tam o Tobie :P A tym AsgCup, czy jak mu tam, przeczytaj jeszcze raz to może zauważysz :P Quote Link to post Share on other sites
perez81 Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Hello. Co się stało się? Kolejny weekend się zbliża a tu żadnej ankiety. A jak juz ankieta się pojawi to po mizernym głosowaniu cudem udaje się ustalić miejscówkę :( Jakieś podziały, fochy czy wyprowadzki do ciepłych krajów, że tak małe zainteresowanie? Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 (edited) Ankieta jest, możesz też sam założyć. :icon_smile: Edited July 18, 2014 by wilq1979 Quote Link to post Share on other sites
perez81 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Nom kiedyś będę musiał spróbować, bo jeszcze nigdy nie zakładałem ;) Ale bardziej mnie martwi niska frekwencja :( Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Bo to są wakacje. :) Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Jeździł po mieście autem i strzelał do ludzi z pistoletu na kulki News na portalu - epoznan.pl Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Jeździł Renaultem i wszystko jasne... Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 Postrzelał bym se... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts