Antol Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Raczej zapach nostalgii i tęsknoty :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Teraz pewnie chcesz cukierka albo psikus? ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Odstawiłem cukierki, więc zostaje psikus. No zajrzałem z ciekawości bo mi się tęskni za zapachem kompozytu ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Zapach nostalgii, kompozytu. Tęsknota. Do tego odstawiłeś cukierki.. Grubo, stary! :) Przyznaj się; nie masz z kim pochlać? :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Hehehe a co aż tak bardzo pier...... ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 (edited) Wiesz, Kolego.. Bywa, że jesteśmy jak wilki - ostre, młode i nie ma zmiłuj dla byle pizdy. Potem, cześć z nas zderza się z życiem a nawet dorasta. Oczywiście, tylko część. Zaczynają wspominać, tęsknić.. Zaraz potem umierają. :icon_biggrin: Skoro jesteś w tym miejscu, i co ważniejsze - masz flaszkę, to chodź. Co ma się zmarnować! Pozdrawiam, Lambert Edited November 2, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Flaszkę wczoraj skończyłem :) A tak poważnie to bym się po prostu po strzelał ale nie mam już nic ze sprzętu :) I tak sobie luźno dywaguje nad powrotem do asg, ale Marcowe zdarzenie mi te plany mocno oddala :) A wlazłem od tak po prostu zobaczyć Co się dzieje na wmasgu i nichusteczki nie ogarniam :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 (edited) Nikt nie ogarnia. Nawet Wacol! Skoro wolisz chlać do lustra to teraz szykuj kasę - wujek Lobo ma trochę sprzętu. :icon_wink: A co w marcu dają, hę? Pozdrawiam, Lambert P.S. A pardom, ten kurdupel Grom podobno ogarnia! :icon_mrgreen: Edited November 2, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 w Marcu mały szkrab się pojawia :) Wujek lobo to wiesz kupa sprzętu nic talentu ;) Ale jak co to musimy się jakoś dogadać, bo ja z chęcią :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 O, Ty ch.. :maniak_killer: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Wiesz co, spojrzałem w lustro i do ch... za chu... jestem niepodobny :) Tej a co tu tak mało ludzi, gdzie Hydepark tętniący życiem i nenją? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Nimajusz.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Rozumiem że to teraz taki oddział geriatrii gdzie odzywają się dziadki? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Albo goryle - reszta ewoluowała.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 A jednak... niejednego wilka ciągnie do lasu... Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 No proszę zjazd rodzinny naczelnych się robi :) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 A tak poważnie to bym się po prostu po strzelał ale nie mam już nic ze sprzętu :icon_smile: Antol, też tak miałem. Da się wrócić..., jak z fajkami. Wujek lobo to wiesz kupa sprzętu nic talentu :icon_wink: Daj spokój, widziałem jak się chłopak stara :maniak_luzik: O, Ty ch.. :maniak_killer: Pozdrawiam, Lambert Jakiej innej odpowiedzi mógłbyś udzielić, na ten zarzut :maniak_jezyk2: Pozdrawiam, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 O, widzę chłopcy, że tęsknicie za wujkiem! Dobrze, będzie wpierdol.. :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 O, widzę chłopcy, że tęsknicie za wujkiem! Dobrze, będzie wpierdol.. :icon_smile: Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 7, 2016 Report Share Posted November 7, 2016 Tej, wieszczu, a czy kamizelka dopina Ci się już na brzuszku..? 8-) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Mehehe Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 a tak poza tym wszystkim, chętnie to ja bym się postrzelał - ale gaziakami - oczywiście jest za zimno i tak dalej, ale miałem okazję raz wpaść na gas party, zabawa elektryczną maszyną do szycia to przeżytek :) Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 SoP-Pel od kiedy zacząłem używać ProTech'a, to nawet i w okolicach 0 st. C gaziaki dawały radę. Jedynie więcej magów trzeba, by za często tego samego nie chłodzić. Pozdrawiam, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Owszem, aczkolwiek podejrzewam, że Sopel pisze o GBB-Riflach. Gdyby one jeszcze potrafiły strzelać na podobnym poziomie do tych nędznych elektrycznych zabawek.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 P.S. A pardom, ten kurdupel Grom podobno ogarnia! :icon_mrgreen: A żeby to jeszcze było co ogarniać :icon_sad: W końcu mam powód by napisać jakiegoś posta :icon_rolleyes: Weźcie nie pier*** tylko zacznijcie wracać i przywrócimy dawne standardy :maniak_luzik: EDIT: Rzecz jasna jak już się ponownie z tym otrzaskacie, zgubicie kilogramy, przestaniecie się potykać o gałęzie, nauczycie się na nowo w którą stronę kierować kolbę i wyplenicie inne takie emerytalne dolegliwości :maniak_jezyk2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts