-Bosman- Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Ja z chęcią, ale teraz mam do Was chłopaki za daleko. 600 km jechać na cztery godziny zabawy - już wolę na tym forum pospamić :maniak_jezyk2: Pozdrawiam, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 (edited) O, patrz - dorastasz! Z wiekiem, nie pozostaje nam nic więcej.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert P.S. Tej, Grom, a czy Ty wiesz, że pamiętam Cię takiego małego, chudego z wieeelkim wellem? Większym, prawie od Ciebie! :icon_biggrin: Edited November 14, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 A co się tutaj wyprawia? Aaaa? Na gerontologii przepustki rozdawali? Sio na zabiegi! Quote Link to post Share on other sites
-Bosman- Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Zabieg domowy - leczenie wątroby metodami domowymi, tradycyjnymi :maniak_luzik: Zalecenie doktora :maniak_jezyk2: Pozdrawiam, Bosman Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Sio na zabiegi! Tej, kotek - przyznaj się ile ważysz.. :P Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Dobra, kto to jest? :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Pytanie zrozumiałem, na Pytanie odpowiadam otóż jest to Eliasz, 2008/2009 rok zgadłem? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Tak, Eliasz-2009 w Mieczewie! Chyba się zgubił.. ;) A teraz, kogo tu mamy, hę..? :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 emeryci i młodzieży - nie potrzebuje ktoś czegoś zamówić drobnego z ehobby asia? bo widzę, że im się umowa z pocztą skończyła i kasują za przesyłkę kokosy... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Chętnie! Pozdrawiam, Lambert P.S. Oni, zawsze, fikali z kosztami przesyłek - przynajmniej, od dość dawna.. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Dawniej i to jakieś max dwa lata temu bylo gratis wysyłka, tylko trzeba było czekać az zabiorą paczke na pocztę jakimś hurtowym rzutem. Teraz są dwie opcje 20$ za 10-20 dni i 40 $ za 2-3 dni czekania Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Tak, Eliasz-2009 w Mieczewie! Chyba się zgubił.. :icon_wink: A teraz, kogo tu mamy, hę..? :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert Antol, Ivo i jakieś anony, a co?;] Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 O, Ty ch.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Nie no, gościu w za małym czarnym dresie najlepszy.;] Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 (edited) Ehh, próbowałem znaleźć coś na Ciebie, paszczaku - i kurdę, nic nie mam! To pewnie dlatego, że w ogóle nie strzelasz. :icon_biggrin: Za to na Eliasza to mam grubą teczkę. Na każdą okazję. Mam Eliasza w dzinsach z wywiniętymi nogawkami. Mam Eliasza o zmierzchu.. Mam Eliasza w pełni a nawet w stringach! Normalnie, człek-historia. Chyba walnę jakiś fotoplastikon. Ale najpierw wezmę coś na głowę.. :icon_smile: Pozdrawiam, Lambert Edited November 21, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Jak nie strzelam? Byłem dwa tygodnie temu w niedzielę. Są świadkowie.;] Swoją drogą okazało się, że niepotrzebnie pauzowałem rok, bo kolano mam tak luźne jakbym w ogóle nie miał operacji. Trudno - żyć trzeba. Jakiś sobie kupię solidniejszy stabilizator i jazda. A na miejscu Eliasza czułbym się lekko nieswojo, gdyby jakiś dziad z Puszczykowa miał kolekcję moich zdjęć na kompie... Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 (edited) Antol, Ivo i jakieś anony, a co?;] Maksymalnie po lewej stronie w kasku z goglami bolle x800 To Jacobi :icon_smile: Potem z brzydkim nałogiem jestem ja, za mną stoi Ivo W granatowym dresie to ten co ma kupe sprzętu, ale nic talentu :icon_smile: I po prawej od Lamberta stoi kolega Jacobiego, ale nicholipci nie pamiętam jego ksywki. Co do Wacola to ten drugi z lewej :) Edited November 21, 2016 by Antol Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Eee, a gdzie Molder? :) Proszę, łajzo: ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Zawsze mi się Jakobi mylił z Johnym (zwykłym, nie Stickiem) z Dzikusów. A tak to ja wyglądałem ze 40 lat temu. A dokładniej w kwietniu 2007. O Molderze słuch zaginął na dobre w 2010 roku. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Proszę, łajzo: :icon_wink: Ej, ja tego zdjęcia nie mam, masz tego więcej z tego Tomaszowa? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Proszeeeę.. :icon_lol: Jak dla mnie to wygląda na jakiś obóz uchodźców syryjskich.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Proszeeeę.. :icon_lol: Jak dla mnie to wygląda na jakiś obóz uchodźców syryjskich.. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Aaaa dobra ja pomyliłem zloty, to jest to gdzie Grill całował :) Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 A Ty to Lambert to jesteś chyba bardziej ślepy ode mnie. Mówisz, że nie masz mojego zdjęcia, a jak byk stoję na pierwszym planie przy T-55. Jedyna łajza z zamazaną twarzą to właśnie ja. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 (edited) O, ja.. Faktycznie! A, bo szukałem po zębach i z bujnym afro! :icon_mrgreen: @Antol, mam jeszcze jeden folder z tego Tomaszowa. I oddzielny, z trudnym porankiem Peta. :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert Edited November 23, 2016 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 (edited) .Jedyna łajza z zamazaną twarzą to właśnie ja. Bo nie brałeś rutinoscorbinu :icon_biggrin: @Antol, mam jeszcze jeden folder z tego Tomaszowa. I oddzielny, z trudnym porankiem Peta. :icon_wink: Dokładnie wiem o czym mówisz, mam podobne foldery :) Edited November 23, 2016 by Antol Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts