Johny_P-n Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 LOL?! Na LAN party trzeba skombinować Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Nice :D Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 @Lambert przypomnij mi proszę o jakiej knajpce gadaliśmy, bo pamięć to mam dobrą, ale nie aż tak @Hiheł, poczekaj do jesieni, coś mi się wydaję że dolar ostro spadnie to sobie nówkę nieśmigankę lajsniesz @parkie pominąłeś jeszcze to dzieło Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Szalony Ruski i jego Glock auto Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 A zauważyłeś, że jednen z nabojów "wystrzelił" na niezaryglowanym zamku?! :blink: Pozdrawiam, Lambert P.S. Chodziło mi o tą knajpke z opowieścią o fajnych paniach.. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Pykus Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Hydepark WLKP najlepszy ! Fajnie sie go czyta Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Kiedyś to tu bywał ogień - no i nie wiedziałem, że ktoś to dzisiaj jeszcze czyta? :blink: A co tam u Was na śląsku, też taka bryndza? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Ej, w końcu to szalony ruski, chłopak wie jak się bawić http://www.youtube.com/user/FPSRussia#p/u/13/N8IGDIujijQ Quote Link to post Share on other sites
Pykus Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Jo nie w temacie, jo nie Ślonzok. Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Gdzie te czasy jak się bany sypały Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Gdzie te czasy jak się bany sypały Że niby powinienem dostać? Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Jak zasłuzyłeś ? :hahaha: Nie, wspominam jak ja dostawałem 7 dniowe. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 (edited) Ale PYRA, Twój nazwijmy to "klient", sam się zbanował i to chyba trwale, bo go jakoś nie widać.. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Edited August 2, 2011 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 @Lambert nie bądź taki do przodu bo Ci tyłu zabraknie. Mam nadzieję że wkrótce się pojawię Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Tak oglądając sobie filmiki trafiłem na ten >> Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Czyżby ktoś tu dyskretnie starał się autopromować?;p Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 ale szał... Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 SSSSSSSSSSsssssssssssssss ? No cóż, może w końcu poznał kobietę ? Albo wydarzyła się sytuacja z brokeback mountain ? Quote Link to post Share on other sites
hichel Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 A co byś chciała, Haniu..? Heh ale musiałam mieć tekę :blink: jak to pisałam, że mnie tęsknota za ASG wzięła i przypomniałam sobie o WMASG :blink: Ale może coś w tym jest, że gdzieś tęsknię za tym aby wrócić do ASG bo trochę nudne się robią soboty, które wreszcie po 4 latach zaczynam mieć wolne, spędzane w domu. A tak serio to coś małego, zgrabnego by się przydało żeby mieć w domu jak się zachce wybrać na strzelankę ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest PYRA Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Polecam moją Gietę, lub taką samą. :wink: coby kryptoreklamy nie było. :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Tak oglądając sobie filmiki trafiłem na ten >> Marnowanie Kompozytu Tej a nie szkoda wam było interneta na to marnować? Wyobraź ile mogły by dzieci w chinach nafarmic golda w Wowie w tym czasie i wykorzystując ten transfer? A tam całe rodziny z tego żyją! Następnym razem się weź zastanów co robisz... Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Heh ale musiałam mieć tekę :blink: jak to pisałam, że mnie tęsknota za ASG wzięła i przypomniałam sobie o WMASG :blink: Ale może coś w tym jest, że gdzieś tęsknię za tym aby wrócić do ASG bo trochę nudne się robią soboty, które wreszcie po 4 latach zaczynam mieć wolne, spędzane w domu. A tak serio to coś małego, zgrabnego by się przydało żeby mieć w domu jak się zachce wybrać na strzelankę ;) Ha też tak mam z tą różnicą, że ja nie mam wolnych weekendów Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Bo kiedy FLC zachce się wybrać na strzelanie, to ma w domu coś małego, ale niezbyt poręcznego. Dzieci.;] Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Bo kiedy FLC zachce się wybrać na strzelanie, to ma w domu coś małego, ale niezbyt poręcznego. Dzieci.;] to co dla jednego niezbyt poręczne dla kogoś innego zwłaszcza płci przeciwnej może być całkiem si, wystarczy cyca dać i do boju :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts