wojtek533 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:mef8kHuLx28J:www.freepress.org.pl/moduly.doc+Znies%C5%82awienie+poprzez+ujawnienie+prywatnej+konwersacji+a+dziennikarstwo+%C5%9Bledcze&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEESgIA8Gljmh5kxLGdUZ6t5TBHTLc_7ngxIZt6RmhZyVOAQ5ALxGUPWuWrppnNKOw5rZMI7Z8wFF7dUc2mAhaThyUG5J_SVrKhNso8IDJMLS8k1YQjHSclg038GPnavGDvNp6DTf2&sig=AHIEtbRFvI2ZMg_UibnA4i0ml2cZoueCxA proponuje przeczytać najpierw. poza tym ciekawe czy qurcz jest dziennikarzem hmm? żal.. coś dla trolli. http://www.youtube.com/watch?v=24oEC-HULbY&context=C3598ac4ADOEgsToPDskKA0A0LggnJndJwVg9fIFnE Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 mcowiec trollowaniem pokazujesz ile masz lat? Mój nick należy pisać: McOwiec lub Mc'Owiec, pianie go z małej litery uważam za bark szacunku z Twojej strony. P.S. Pozatym początek zdania należy pisać z WIELKIEJ litery, a zdanie kończymy znakiem:., kropka. Quote Link to post Share on other sites
wojtek533 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 jeżeli kogoś to uraziło to znaczy że jest trollem. dla każdego innego to nawet fajna nutka. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 kurcz się tam nie wiem jak włamał Właśnie sam dałeś przykład pomówienia oskarżając qurcza o hakowanie, nie mając na to dowodów a jedynie przypuszczenia. A najśmieszniejsze jest to, że nie potraficie skonfigórować własnego forum. Błazenada. Dajesz dalej kolego, bo się ciekawie rozkręcasz. Quote Link to post Share on other sites
wojtek533 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 i to jest właśnie bicie piany, pisze to co chce . czemu? bo mi wolno. mam mieć szacunek do Ciebie jak ty go nie masz do mnie? proszę cie.. dowód ? a i znalazł się, qurcza cytat jest tego dowodem. przepraszam dwa dowody.. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Ale czego dowodzi ten cytat ? Jak dla mnie nie tego, że ktoś hakuje, tylko tego, że nie potgraficie zabezpieczyć forum. I uwierz mi, że żadne przestępstwo nie zostało popełnione, bo głupota administratora to nie przestępstwo. Zastanawiam się, czy są w PSA ludzie, którzy wstydzą się za swoich reprezentantów. ja bym się wstydził. Edited January 4, 2012 by mars_ Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Co takiego zrobiłem? Wybacz Baggie, ale umieściłem na tym forum wypowiedzi, które są jawnie dostępne wszystkim osobom korzystającym z Internetu. I co za pomówienia? 100% autentyk Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 jeżeli kogoś to uraziło to znaczy że jest trollem. dla każdego innego to nawet fajna nutka. Fajna? Fałszywa! :hahaha: Co w tym "fajnego i melodyjnego:, jak nie umie się pisać poprawnie po polsku. Co takiego zrobiłem? Wybacz Baggie, ale umieściłem na tym forum wypowiedzi, które są jawnie dostępne wszystkim osobom korzystającym z Internetu. I co za pomówienia? 100% autentyk @qurcz, daj ,jak możesz, link dla niedowiarków. Quote Link to post Share on other sites
wojtek533 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 qurcz cała prawda jest taka że wyciąłeś coś z prywatnego forum a nie z jawnie dostępnego. ja się nie zajmuje forum ale wiem że mamy zabezpieczenia i moderatora który się tym zajmuje, a Ty nawet nie masz konta na naszym forum... osoba nieupoważniona do forum prywatnego ma dostęp tylko do 5 działów, czyli forum otwartego, a Ty wyciąłeś coś z forum zamkniętego. więcej tłumaczyć nie będę to to dziecinnie proste do zrozumienia. jeżeli coś jest na hasło to jest to prywatne, jeżeli ktoś nie ma konta, albo jest z frendly team czy wmazg i też nie ma dostępy do forum prywatnego a jednak dostał się do niego to swiadczy o tym że osoba ta po prostu schakowała to forum. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Idź do prokuratury, złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Mało się jeszcze ośmieszyłeś, więc śmiało nie czekaj aż sprawa się przedawni, lub qurcz skasuje wszystkie ślady :D Może macie kreta i qurczowi przesłał to co macie na forum ? Myślałeś o tym ? Edited January 4, 2012 by mars_ Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Ty wyciąłeś coś z forum zamkniętego. Boicie się prawdy :ph34r: :biggrin: :hahaha: Tak działają wszystkie reżimy! :maniak_zle: Edited January 4, 2012 by McOwiec Quote Link to post Share on other sites
Lucky_Luke Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Co takiego zrobiłem? Wybacz Baggie, ale umieściłem na tym forum wypowiedzi, które są jawnie dostępne wszystkim osobom korzystającym z Internetu. I co za pomówienia? 100% autentyk Te wypowiedzi są w części forum dostępnej tylko dla członków P.S.A. jesli mozesz opisz jak to zrobiles ? Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Kurczak, pal dyski, wywal obudowę, a najlepiej gdzieś zakop. Agenci są tuż tuż. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Zniesławienie poprzez ujawnienie prywatnej konwersacji Zniesławienie: Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. jeszcze masz jakieś pytanie co do tego przestępstwa? wjebać się na prywatne forum na prywatne rozwowy? pfu.. gratuluje Yyyy.. Ta formułka. Jak się ma ta definicja która przytoczyłeś do słów Mareckiego (Twojego kolegi ze stowarzyszenia, jak mniemam). Czy to nie jest zniesławienie? Pomówienie?Obmówienie? Oszczerstwo? Czyli Kaliemu kraść krowy - źle. Kali kraść krowy - dobrze! Schizofrenia??? Przepraszam, jeżeli w poprzedniejwypowiedzi było to zbyt dla was zakamuflowane: SYNDROM Kaczyńskiego- Macierewicza Wszyscy qrwa źli, jedyne co dobre to to co Pan Prezes i my mówimy!!! Edyta.Zrobiłem dodatkowe akapity, aby było bardziej widoczne Edited January 4, 2012 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 W PSA rozłam jak w PIS ? Quote Link to post Share on other sites
wojtek533 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 "Idź do prokuratury, złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa." - sam się ośmieszasz bo przyznajesz mi racje że jest to przestępstwo.. żal.. "Boicie się prawdy Tak działają wszystkie reżimy! " - żal.. każde forum ma "strefę prywatną"... dzięki takim osobom jak wy wielkopolskie społeczeństwo ASG jest jakie jest... trolle trolle idą trolle.... Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 heh, co do pierwszej części, to mogłeś nie skumać, ale to ironia była. następnym razem postaram się pisać wyraźniej. Aha, to jednak my jesteśmy źli, bo przecież PSA zostało skrzywdzone i w ogóle kolega nie widzi, że coś tam śmierdzi. Oczywiście, że dzięki nam środowisko jest takie jakie jest, bo to logiczne, że środowisko jest takie jak ludzie którzy je tworzą, taka samo jak PSA jest takie jak ludzie którzy je tworzą. To proste jak drut, czyż nie ? Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) trolle trolle idą trolle.... Ty masz jednak manię prześladowczą, albo jakąś urazę z dzieciństwa. Ivo_Meleskevic ma rację to syndrom pewnego Pana. Edited January 4, 2012 by McOwiec Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) Mars.. Bo Ty źle tłumaczysz.. Bo tłumaczysz jak debil - debilowi ( w moim przypadku - tępej małpie).. a Tu trzeba jak inteligentowi. :hahaha: Edited January 4, 2012 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Nigdzie się nie włamywałem, nic nie hackowałem. Wszystko jest ogólnodostępne pod adresem google.pl. Po co więc to całe odwracanie kota ogonem? Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Inteli gienek Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Inteli gienek Albo Gienjusz. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 E.U. Gienjusz (teraz bez E.U. nijak się nie da) :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 E.U. Gienjusz (teraz bez E.U. nijak się nie da) :biggrin: To fuk't :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Qurcz i tak jesteś dla mnie mistrzem informatyki, wszelkiego oszustwa i tworzenia zła! Dasz mi jakieś swoje zdjęcie? Bo do ołtarzyka potrzebuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts