Suziii Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Chce kucyki i jednorożce !! Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Cóż.. Drobiu, jak będziesz chciał wlecieć na wódkę to chodź! :dry: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 W ten weekend za dużo roboty, pozostaje strzelanka Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 PonyBattle Tło: Wojna toczona pomiędzy złymi a dobrymi kucykami sięga już kresu. Obie frakcje po wielu bitwach stocznych na poduszki mają już dosyć. Biały kucyk wpada na pomysł aby zebrać wszystkie elementy harmoni i użyć ich do wysłania złych kucyków na księżyc. Niestety w szeregach dobry pojawia się zdrajca którym jest różowy kucyk o imieniu Marcyś i złe kucyki na czele z czarnym kucykiem zostają poinformowane o planach dobrych kucyków. Zadania: Obydwie strony mają takie same zadania, czyli zebrać 5 elementów harmonii i zanieść je do siedziby przeciwnych kucyków. Można by to jeszcze jakoś powiększyć dodając np: poduszkowe naloty, albo coś w tym stylu. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Nogri, proszę Cię.. albo zmień sobie w profilu "skąd" jesteś! :dry: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 (edited) Nogri, nie zapomnij o identyfikatorach oraz obowiązkowym oznaczeniu replik ;P Edited January 5, 2012 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Polecam film naprawdę dobry Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 francuski holiłód? Quote Link to post Share on other sites
AcidV Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 trochę niektóre momenty jak w terminatorze ale całkiem całkiem Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 http://kwejk.pl/obrazek/785831/the,fuck....html Quote Link to post Share on other sites
Hellelvis Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 :angry: Quote Link to post Share on other sites
Zkaj Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 (edited) Człowieka chwilę w internecie nie ma i tyle traci. Ale żeby już tak na koniec miłym akcentem zakończyć. codex ma swoje zdanie' date=' ja mam swoje zdanie a Hassan wypowiada się w imieniu całej społeczności PSA, codex jest szefem zarządu ale nie jest wizytówką.Norgi kto wyzywa? ja? kiedy? [/quote'] Pytasz Baggie/wojtek533 kiedy? Ano proszę: przez Baggie » 16 lip 2011, o 15:59 w pizdu z dzikusami, oni niech se obstawią laske najlepiej każdy kolejnemu, a ja popatrze i sobie obstawie piwo ;p To reakcja na wiadomość, że nasza ekipa będzie na pikniku Moto-armii. Tego nawet Wam się ukryć nie chciało na wewnętrznym forum. Więc możesz już przestać pozować na tego świętego co to się dziwi, że ktoś śmie o Was mieć złe zdanie, jak Wy wszyscy poza Codexem/Mareckim/dzikusem1410 niby tacy mili jesteście. Uprawiacie swoje seanse nienawiści do środowiska ASG już od dłuższego czasu, więc zabawiajcie się na tych swoich wielkich imprezach w Waszym własnym trzydziestoosobowym sosie i krzyż Wam na drogę. Edited January 7, 2012 by Zkaj Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 To ich forum to zapewne ciekawa lektura. Miło byłoby poczytać o tych wszystkich kompleksach i zawiści względem Dzikusów, czy też innych ekip :) Quote Link to post Share on other sites
Nogri Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Nie Norgi tylko Nogri! :angry: Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Chciałem coś napisać, ale wiecie co? Nie chcę mi się z wami gadać. Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 no pewnie, obraź się Quote Link to post Share on other sites
Bro Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 no pewnie, obraź się też bym wy..ał zajebiaszczego posta ale mi się nie chce :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Chciałem coś napisać, ale wiecie co? Nie chcę mi się z wami gadać. No żeby aż Eliasz z wrażenia zaniemówił?? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
mr_amok Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 A tu co cisza wyborcza ?! Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 no, mnie też się ku@a nie chce Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) no, mnie też się ku@a nie chce Więcej pozytywu, myślcie : :icon_idea: :zastanawia: pozytywnie, powiedzcie lepiej co Wam się chce. :biggrin: "myślcie pozytywnie" To cytat z:Kelly's Heroes http://www.youtube.com/watch?v=AhKnEo9ZyEs Edited January 9, 2012 by McOwiec Quote Link to post Share on other sites
McOwiec Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) A oto ten fragment: :cool: Edited January 9, 2012 by McOwiec Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Ach te noworoczne postanowienia.... Czyżby pewne poznańskie airsoftowe stowarzyszenie zmieniło prezesa? Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 W teorii może i zmieniło, wiadomo PR najważniejszy. Skoro prezes zachowuje się jak 12 letni burak, to trzeba poudawać że to już nie prezes. Stowarzyszenie to jest skazane na wieczną sraczkę, bo sami członkowie wiedzą kto nimi zarządza i smród czują, a to że na zewnątrz poudają, że ten co najwięcej śmierdział został przykryty liśćmi to nic nie zmieni. Quote Link to post Share on other sites
GROMPL Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Qurczaku zauważ, że osoba o bardzo miłej ksywce napisała za pośrednictwem Wacola: " [...] Marecki nie jest prezesem [...]" - no i w gruncie rzeczy to pozornie prawda, bo w końcu to nie jest nazwisko codexa a tylko analogia imienia, jednakże nazwiska faktycznego z resztek braku szacunku nie podam publicznie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts