Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hydepark WLKP

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eliasz Ty to masz jakąś alergię na mnie he he he ale to nic, może się wyleczy... :hahaha:

Jak byłem ostatnio na PanzerFaust-cie IV to jakoś nie wywaliłem ani 8k, ani 4k ani nawet 1k kompozytu... można ? Można!

Ja po prostu lubię na lowcap-ach biegać bo realizm większy ot i wszystko.

Snajperstwa już nawet nie poruszam, bo tam zużycie to niemal na sztuki można liczyć.

Co nie zmienia faktu iż w artykule nie było mowy o większych zlotach jak napisałeś. Z kontekstu można raczej wnioskować iż o co tygodniówki chodziło.

Ale jak tam sobie chcesz bić pianę i obrzucać mnie błotem na forum to proszę! Mnie i tak to nie rusza... już z tego wyrosłem. Porozmawiamy kiedyś na żywca i ciekaw jestem czy Ci odwagi starczy aby to powtórzyć. :wink:

A teraz coś dla rozrywki:

http://www.youtube.com/watch?v=zrq8NgKQJOY

Opcjonalnie jak by ktoś się chciał bardziej rozerwać:

Bycie Terrorystą to bardzo stresujący zawód!

Nigdy nie wiadomo kiedy trzeba wybuchnąć! :wink:

Patrzę na tę dyskusję z zewnątrz w oczy rzuca się jedna rzecz.

Najpierw przez kilka tygodni w nagłówku wmasg.pl widać śmiałe, antyestablishmentowe sformułowanie STOP ACTA! Wiadomo, swobody obywatelskie, wolność oraz wolność słowa w szczególności.

Z drugiej strony, mamy jakąś grupkę osób poddaną publicznemu biczowaniu za to, że ze wspomnianej wolności słowa postanowiła skorzystać.

Czy nie sądzicie, że wmasg.pl jako środowisko prezentuje się w najlepszym przypadku cokolwiek niespójnie? :icon_idea:

Chciałbym przy tym zaznaczyć, iż dystansuję się na razie od oceny wykorzystania tego portalu do walki politycznej jak również od oceny pomysłu udzielenia wywiadu dla prasy.

Edited by PrivatePublic

Leon, bo forum skupia ludzi o różnych poglądach, o różnej wiedzy, oraz możliwości wyciągana wniosków z tej wiedzy.

Dlatego posty, które się pojawiają na serwisie, nie koniecznie muszą pokrywać się z tym co promuje serwis.

Jesteśmy różni, różnimy się w sposobie myślenia i rozumienia wszystkiego.

Jedyne co łączy większość tu zebranych to airsoft, a i w tym temacie zdania mogą być bardzo różne :)

Jeśli w twoim miasteczku położyli asfalt, odnowili elewacje budynków, wybudowali obwodnicę, nowy magistrat, a inwestycji tych uroczyście nie otwierał premier ani prezydent - to znaczy, że mieszkasz w Niemczech.

lub za dwa dni będą kładli nowy kabel elektryczny lub poprawiać kanalizację :hahaha:

Porozmawiamy kiedyś na żywca i ciekaw jestem czy Ci odwagi starczy aby to powtórzyć. :wink:

Daj mu dwa piwa i odwagi mu wystarczy na 10 Viperów :D

Tia, realizm - 30 kulek o wadze 0,2g to nie to samo co 30 kul o wadze kilku gram (drzewa, wiatr itp itd). Jedni sieją więcej inni strzelają precyzyjnie, akurat ten z artykułu leci na Hi-Capy - nic dziwnego nie widzę :)

@Lambert - kolego, dziękuje za PW z 15 października - ale jak widzisz wypadłem z obiegu i nawet jakoś nie odpowiedziałem, głupio mi :(

A co do tematu Vipera i jego wyskoku- NEP nie lubi mnie, ja nie lubię NEP - więc ich nie bronię, ale są pewne standardy pocisku i zwały.

Po prostu naśmiewanie się z kogoś musi też trzymać poziom i być zasadne - a przede wszystkim chociaż odrobinkę zabawne.

Zwykłe zaczepki na zasadzie: nie lubię ich to napiszę byle co pod publiczkę, a wiara mnie poprze i jakoś to będzie są żenujące.

Zwłaszcza kiedy są kierowane przez moderatora ogólnopolskiej społeczności.

Po raz kolejny WMASG dał im powód do równania z błotem całej społeczności - także mnie.

Jeżeli znowu przeczytam, że WMASG to ped*** to nie zawacham się tego powiedzieć głośno:

Viper tacy jak Ty tworzą ten wizerunek!