Piotrass Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 nie będę googlował :icon_biggrin: Ale to nie brat Charliego Sheena a syn Martina :icon_question: i nie nosił czasem imię Emilio :icon_question: Pamiętam go z "Strzelając śmiechem" -z S. L. Jacksonem- grali Jack Colt i Wes Lugar :icon_mrgreen: świetna komedia :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 No i wielki come back samego Mela G :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Camper_Bartek Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Praca sezonowa: Szukam chętnego do pracy w magazynie części zamiennych. Stawka 13 zł brutto. Umowa zlecenie do końca sierpnia. Miejsce pracy - Still Polska, Żerniki/Gądki, ul. Składowa 11. Godziny pracy 10:00 - 18:00 od poniedziałku do piątku. Dojazd i powrót we własnym zakresie. Chętnych zapraszam na priv. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Jakby kto pytał to w markecie Jula można kupić kulki - nie przyglądałem się dokładnie cenom ale chyba mają jedną - 34 zł za butelkę niezależnie od wagomiaru. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 nie będę googlował :icon_biggrin: Ale to nie brat Charliego Sheena a syn Martina :icon_question: i nie nosił czasem imię Emilio :icon_question: Pamiętam go z "Strzelając śmiechem" -z S. L. Jacksonem- grali Jack Colt i Wes Lugar :icon_mrgreen: świetna komedia :icon_exclaim: Nope. To Charlie Sheen we własnej osobie. Tylko tym razem po prawdziwym nazwiskiem. Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Są jacyś chętni na strzelanie w tygodniu np. środa? Sporo ludzi ma teraz wolne (wakacje, urlopy) i można by coś zrobić z nadmiarem wolnego czasu, jeśli ktoś taki nadmiar czasu posiada. Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Ciekawa oferta. http://allegro.pl/ko...3372845967.html REDDOT; rzeczywiście, bardzo znana firma. A dla wielkiego napisu KAIMATOR (anagram?) to już trzeba kupić. :icon_razz: edit: No i ma się do wyboru czy celować zieloną kropką czy czerwiem. Mmmm. Edited July 6, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 "Profeszynal ekłipment for profeszynal łikend łorior" normalnie. Najlepiej w zestawie z tym: Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Nie obrażaj mojego P90! :icon_confused: Plastikowy giłbox to też normalny silnik!! edit: Zwłaszcza jak się zmodyfikuje zsypowy magazynek na ćwierćwsypowy słomką z mcdonalda. Komu by przeszkadzał zasięg 15m. Edited July 6, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Oj tam.;p Może być P90, może być jakakolwiek giwera z tych starych "recenzji". Szkoda, że w necie nie zachowała się ivonova przeróbka "szotgana terminator". Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 (edited) Planuje założyć ankietę na strzelanie w tygodniu, dajcie znać czy jest na tyle urlopowiczów żeby miało to sens? Edited July 13, 2013 by Vuja1991 Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 (edited) Ja byłbym wstępnie chętny na strzelanie się w dni robocze w lipcu, ale nie mam jeszcze grafika z pracy, więc dokładnych dat nie podam. No i w grę wchodziłaby tylko magazynowa, wieczorem lub rano, żebym zdążył do/z roboty. Ale chętny jestem, więc jeśli ktoś ma podobnie to byłoby nieźle. :icon_smile: Edited July 16, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Własnie wróciłem z jednego z urlopowych "kurortów". Z racji kiepskiej pogody powodzeniem cieszyły się stragany z chińszczyzną a tam oczywiście wszelkiego rodzaju "pistolety na kulki" z obowiązkowym celownikiem laserowym. Kulki mi latały nad głową z taką intensywnością że czułem się jak na sobotniej jebance nie mówiąc o tym że parę razy byłem oślepiony laserem ... Najbardziej mnie wkurzało że jakakolwiek próba zwrócenia uwagi rodzicom prawie zawsze kończyła się odpowiedzią rodzica w stylu "jak ci przeszkadza że dzieci się bawią to się wyprowadź do buszu palancie..." Tylko że jak jeden drugiemu uszkodzi wzrok albo wybije zęba to będą dramatyczne apele o pomoc i bezstronne dziennikarskie śledztwo kto dopuścił do obrotu takie niebezpieczne zabawki bez atestu.. :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Czuję twój ból. Ale czy ktokolwiek z nas chciałby pozbawić dzieci beztroskich uciech młodości i mocy 100fps-ów? Ja bym się nie przejmował, tylko smucił że jestem zbyt stary żeby się dołączyć :icon_razz: Przecież taka kioskowo laserowa sprężynka nawet kartonika od chusteczek nie przebije na wylot bez wywalenia 50 kulek. Oczywiście, oko nie odrasta, ale w takim przypadku jest miliard głupszych i niebezpieczniejszych rzeczy które dzieciaki mogą wymyślić w czasie deszczu. A wybić zęba to prędzej o krawężnik można... no chyba że mieli Silver Shotguny :icon_razz: EDIT: Eh, aż muszę przytoczyć swoją historię z wakacji (zanim jeszcze wkręciłem się w airsoft). Przed jakimś bunkrem kupiłem sobie "taktyczną hicapę", ubrałem czarny dres, i poszedłem w góry ignorując wszelkie szlaki. Jak fajnie było przedzierać się na szczyt, unikając kontaktu z wrogiem (sarnami i jeleniami). Niestety, w pewnym momencie drogę przegrodziły mi zmasowane siły przeciwnika. Zrobiło się niebezpiecznie, a ich generał zaczął w moją stronę groźnie drzeć ziemię kopytem. Nie miałem wyboru; włączyłem uberlaserowy dodatek na mojej tactical hicapie i mignąłem po oczach złemu dowódcy. Ten, w odruchu poniżenia i porażki, odwrócił się i razem ze swoim oddziałem zrejterował w siną dal. Od teraz mogłem bez przeszkód infiltrować górne partie góry. Misja przedłużała się; nadszedł zmrok. Droga z powrotem do bazy nagle zdała się niezwykle utrudniona. Mozolnie posuwałem się w dół stoku, cudem unikając złamań, skręceń i bolesnej śmierci. Jednak świadomość celu jakoś utrzymywała mnie w ruchu. Aż tu nagle mego ducha rozpaliła nadzieja; ujrzałem przed sobą drogę, która poprowadzi mnie do samej bazy! Zacząłem biec. W momencie kiedy dopadłem do drogi, z krzaków, z pełnym zaskoczeniem i impetem, z odległości nie większej niż kilka metrów, wypadł na mnie nagle oddział nieprzyjaciela (tak, saren). Uciekli jednak na widok niezmordowanego bohatera, poznaczonego bliznami swego przeznaczenia. I tak, drogą którą obrałem, dotarłem do bazy i kolejna misja zakończyła się sukcesem. Ok, mam nadzieję że mi wybaczycie ten wybuch wspomnień i ćwierćliterackich wypocin. Edited July 17, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 To nie z winy cenzury Wacola HP opustoszał Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 @FLC: Z moich obserwacji wynika, że wielu Polaków nie dorosło do wypuszczenia z krytej strzechą kurnej chaty, a co dopiero do posiadania dzieci. Wynika to z dwóch czynników: - Ludzie nie rozumieją ciągu przyczynowo-skutkowego pomiędzy swoimi debilnymi decyzjami wczoraj, a przesranym położeniem dzisiaj. - Ludzie uważają, że wszystkie nieszczęścia Wszechświata cudownie ich ominą, skupiając się na sąsiadach. Oczywiście nie wszyscy ludzie, ale zatrważająco wielu wykazuje zdolność przewidywania konsekwencji swoich czynów na poziomie nierozgarniętego przedszkolaka. I dlatego od dawna trzymam się z daleka od kurortów wszelkiej maści. A poza tym wkurza mnie ta cała polska prowizorka nadmorska. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Prawdziwy smartgun na Linuxie. Ciekawe czy powstanie wersja dla ASG :icon_wink: http://www.youtube.com/watch?v=xme3OS01yqk Quote Link to post Share on other sites
N0mad Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Perfect shot EVERYTIME? Już to widzę. Będzie można zasypywać wroga precyzyjnymi strzałami z odległości 200 metrów. Pięknymi, wielkimi parabolami. Z kioskowego pistoletu. Edited July 21, 2013 by N0mad Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Sprzedawca gwarantuje skuteczność na dystansie 450m - laserem podświetlasz cel, GPS pobiera dane o położeniu celu i warunkach, komputer wylicza poprawkę i viola. W czołgach coś takiego działa od lat. Kwestia miniaturyzacji ... W letniej promocji dodają iPada :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Quote Link to post Share on other sites
Piotrass Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Witam Potrzebuję parę (im więcej tym lepiej) osób do gry w piłkę nożną jutro o godz. 18. Gramy na polibudzie między akademikami :) Poziom Ligi Mistrzów (Messi ma przyjechać...). Zapraszam info na priv. Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Ruski terminator http://www.youtube.com/watch?v=3cys6my-H7k Quote Link to post Share on other sites
karolkonar Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Całkiem fajne, tylko kto będzie łuski po lesie zbierał? :-) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 A czy ktoś Ci każe je zbierać..? :) Jeśli w kategorii nowości to mocno spóźniony link - replika jest w sprzedaży od jakichś dwóch lat. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ciekawe jakby toto działało z kulkami BB Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts