kacper111 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Jaką sprężynę mogę wsadzić do gearboxa w tym karabinie http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-847-HK416-Full-Metal-BI-8001.html aby nic nie uszkodzić za szybko. Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 A po co wymieniać sprężynę ? Uszczelnij cały układ teflonem. Ale jeśli chcesz to wsadź sp120 guardera i po dobrym uszczelnieniu może dasz rade dojść do 420 fps... Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 A może wymienić gearbox, jeśli tak to jaki ? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Pytanie: Po co ? Co chcesz osiągnąć ? Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Mam jeszcze jedno pytanie gdzieś czytałem (ale nie pamiętam gdzie) że kulka leci podkręcona ,a co trzeci strzał karabin ją ,,wypluwa" u mnie jest to samo. Co trzeba zrobić aby kulka leciała podkręcona ,a i czy lufa powinna bardo ciężko wychodzić z komory hop up bo jak narazie próbowałem i nie wychodziła ,a nie chciałem ryzykować zniszczeniem komory (lufa się bardzo mocno trzyma). Edited March 26, 2011 by kacper111 Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Dziecko sprzedaj komuś tą replikę i wróć do chińczyka, albo zacznij grać w warcaby. A jak zdecydujesz się nie sprzedawać, to najpierw spędź co najmniej 2 miesiące na czytaniu tego forum, aby sobie uświadomić co robisz źle. Z zakładaniem bezsensownych tematów na czele. Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Tak wiem gumkę hop up trzeba poprawić rozkładałem już kilka razy tą replikę i pierwszy raz mam tem kłopot a, replikę kupiłem z wymienioną gumką więc możesz mi łaskawie odpowiedzieć ,a fora czytam od pół roku więc prosszę tylko o odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Nie mogę Ci odpowiedzieć, bo nie rozumiem dialektu którym się posługujesz. Replikę rozkładałeś kilka razy, a gumy hopa nie potrafisz wymienić? Po co chcesz ją zmieniać, skoro była wymieniana? Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 (edited) Chcę sprawdzić czy jest dobrze wsadzona bo wymieniał mi ją facet w airsoftxtreme... Rozłożyłem replikę wyjąłem lufę z komorą hop up i zobaczyłem, że nie ma elementu trzymającego lufę pogmerałem w pudełku, znalazłem i założyłem ładuję akumlator zobaczymy co będzie. Powinno to coś dać. Edited March 27, 2011 by kacper111 Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Chcę sprawdzić czy jest dobrze wsadzona bo wymieniał mi ją facet w airsoftxtreme... Aaahhh Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 Dobra strzelałem wszystko jest ok :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts