Amadem Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS. Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 18.04.2011 - Termin Zerowy - TZ Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-04-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do dnia TZ czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień TZ + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Jako, iż zamówienie nie będzie duże powinno być około 7-10 dni roboczych od wysłania u mnie. Gdy tylko WGC wyśle paczkę wysyłam do was maila z numerem trackingowym. Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Zamówienie pójdzie zgodnie z planem. Zostało ostatnie miejsce. Link to post Share on other sites
Amadem Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 Zamówienie wysłane. Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 Przyszło info od WGC o OoS. Posłałem maile do osób których to dotyczy. Proszę o informację zwrotną (w mailu) czy chcecie wymienić przedmiot na inny czy $ zamienić na punkty i spróbować w następnym zamówieniu. WGC Notes: update by martin (7 May 11) We're so sorry , your order items ========== AFC M4A1 Gas Blowback Rifle ( Custom Ver 3. ) # WE-GBR-M4A1WM-V3 x1 USD340 (need 2-4 weeks to restock it ) , MAG AUG 170Rds Magazine ( Box Set ) # MAG-AMAG-012 x1 USD45 (need 3-4 weeks to restock it ) , Magpul XTM Rail Panel ( DE ) # MAGP-ACC-XTMRPD x2 USD16 (need 2-3 weeks to restock it ) , G&G Reinforced AEG Piston # GG-10-033 x1 USD21 (need 1 month to restock it ) , G&P Metal Hop-Up Set for AUG # GP-PT-MHAUG x1 USD30 (need 2-3 weeks to restock it ) and Magpul 10th Anniversary Logo Patch ( White ) # MAGP-P-10ALPW x1 USD6 (need 2-3 weeks to restock it ) ========== are out of stock now , would you mind to change its to other items or store credit its ? Thank you . Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 19, 2011 Author Report Share Posted May 19, 2011 Po przebojach z Out of Stock paczka wreszcie została spakowana i wysłana. Numer trackingowy: http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processInputRequest?sort_by=status&tracknums_displayed=1&TypeOfInquiryNumber=T&loc=en_US&InquiryNumber1=1ZA535270442987145&track.x=0&track.y=0 Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 25, 2011 Author Report Share Posted May 25, 2011 Paczka doszła. Poszły maile z informacją o nadpłatach/dopłatach. Link to post Share on other sites
Recommended Posts