myszekmyszek Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jest ok. Za tą kasę można brać, widać ogromną poprawę skupienia. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 A jak się mają lufy gunner na tle guardera? Zamówiłem tą drugą bo była w tym samym sklepie co mnóstwo innych rzeczy, które zamawiałem więc wszystko pójdzie w jednej paczce. Jak okaże się, że Gunner jest lepszy to zamówie ją sobie za jakiś czas tylko o kilka cm dłuższą. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Uważajcie na te lufy, pewnie nie mają żadnej kontroli. W SCARze posypał mi się najpierw popychacz, potem tłok, a na końcu poszłą głowica cylindra (urwało prowadnice dyszy). Co się okazało? W lufie była gigantyczna wypustka blokująca kulki. Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ogólnie wnętrze lufy wydaje się być chropowate i nierówne. Porównując gunnera do systemy, systema wygrywa na całej linii, ponieważ skupienie było o niebo lepsze. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) Czyli podsumowując cały ten temat: Miało być pięknie, a wyszło jak zwykle... :icon_cry: Edited November 4, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) [/b] To zależy od partii najwidoczniej. Kupiłem na samym początku, długość emkowa, wrzuciłem do emki i naprawdę ładne było skupienie. Nie był to promyk, ale gołym okiem widać było poprawę w stosunku do stocka. Edited November 4, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) Czy zależy od partii, czy nie - jest loteria, więc Gunner ląduje w tym samym koszyku co Madbull, SRC i im podobne. Szkoda. OT: You-dash nam rozjechał forum swoją sygnaturą :angry: Edited November 4, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ja też kupowałem na samym początku i razem ze mną także kolega, długości 455mm i 510mm. Porównując skupienie z jego repliki, która ma precke i z mojej (brak preclufy) to skupienie jest niemal identyczne. Wnętrzności w gb mamy te same. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts