Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jest zdecydowana poprawa. Przedtem to zasięg maxymalny był taki jak człowiek był wielkości podstawy muszki od AK (podczas celowania) a kuli leciały gdzie chciały na jakichś 2/3 tego dystansu. Teraz człowiek może być 2x mniejszy i go trafiam.

Posted

precka SRC, sprężyna Guardera 130, łożyskowana prowadnica sprężyny i bateria li-pol 11,1V. W sumie 240 zł i mam rzekomo 455 fps.

Precka SRC porażka ledwo poprawia osiagi . li-pol niepotrzebny

chyba że chcesz dużego rofa a jak nie to 9.6 wystarczy .

Posted

j/w. Precka SRC jest lipna.

Lepiej dołożyć i kupić SYSTEME.

Myślę, że gumka, lufa (Systema) + dobre kulki (G&G 0.25g) powinny starczyć do poprawy osiągów nie tracąc gwarancji.

Posted

Ale ja ostatnio dość często strzelam się na obronę/atak budynku więc raczej te 455 fpsów to trochę będzie za dużo. Myślałem bardziej nad precyzyjną lufą czy czymś tego typu by zwiększyć celność i zasięg czy coś bardziej pod to. Chciałbym zwiększyć fps max do 420-430 fps raczej nie więcej.

Ps. Nie znam się jeszcze za bardzo na ulepszeniach więc proszę abyście obok części którą mógłbym wymienić pisali co mi ona doda. Z góry dziękuję i sory że tak wybrzydzam.

Posted

Ale ja ostatnio dość często strzelam się na obronę/atak budynku więc raczej te 455 fpsów to trochę będzie za dużo. Myślałem bardziej nad precyzyjną lufą czy czymś tego typu by zwiększyć celność i zasięg czy coś bardziej pod to. Chciałbym zwiększyć fps max do 420-430 fps raczej nie więcej.

Ps. Nie znam się jeszcze za bardzo na ulepszeniach więc proszę abyście obok części którą mógłbym wymienić pisali co mi ona doda. Z góry dziękuję i sory że tak wybrzydzam.

jak już otworzysz gb to stracisz gwarancje teoretycznie już nie dużo jej masz ale zawsze :)

po otwarciu wypadało by ze springiem wymienić łożyska i podkładki żeby to wszystko lepiej chodziło

i nie rozpadło się przy większym rofie :)

kup narazie dobra lufę i kulki to naprawdę sporo Ci da

a gb cymy chodzą dłużej nie ruszane :) sam mam te replikę

w sumie szkoda w nią pakować jakaś większą kasę

lepiej powoli odkładać na coś lepszego ;]