Fearie Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Zapraszam do kolejnego grupowego zamówienia z Redwolfairsoft.com Pokrótce zasady: 1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf - [twój nick]". W mailu powinny się znajdować linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania. 2. Odsyłam przybliżoną wycenę i mój numer konta. 3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie. 4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO). 5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach. 1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT 6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza. 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających. Mój email: fearie@gmail.com Jak uzbieram 4- 5 osób szybko to zamówienie pójdzie wcześniej. Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 zapraszam do zamówienia gdyż dolar nisko stoi Link to post Share on other sites
kjubersson Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających. Dobrze rozumiem, że robisz przelew zwykły pospolity czy jak to nazwać? Jeśli tak to polecam Paypal wtedy przelew będzie za free. Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Ale niestety nie będzie dostępna możliwość wysyłki pocztą lotniczą tylko DHL który jest 2-3 razy droższy. Często bardziej się opłaca zapłacić 20-30zł za przelew niż dopłacać 100usd do paczki po to aby była tydzień wcześniej. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 Zapraszam bo dolar nisko stoi. Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 niedługo puszczam zamówienie a dolar nisko stoi. Zapraszam. Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts