Headshot Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 www.hobbyasia.com Co to zamawiał tam ktos cos szczególnie ze aeg,i sa po kosmicznie niskich cenach(np. mp5sd6 TM kosztuje nieco ponad 600zł)jest tam wiele ciekawych ofert np. sig551 SWAT niedostepny w polsce lub tez spas12 z kolbą:) oczywiscie WSZYSTKIE TAMTEJSZE PRODUKTY TO ORGINALNE TM'Ya nie jakies shity od marka lwie serce;) niech wypowie sie ktos kto miał z nimi kontakt EDIT:peepee chodzilo mi o to ze duzo taniej niz w polsce;) Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 jak tak porównuje ze sklepem marui to... gnaty marui są o jakieś 4 dolce tańsze :PP więc aż tak tanio to nie jest. Swoją drogą ciekawe jakto jest że marui ma swoje aegi droższe niż inne sklepy... O_o Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 taka jest polityka na w USA i np. azji producenci, aby obnizyc swoje koszty, przy zachowaniu jednoczesnej sprzedazy, daja wieksze upusty dla retailerow, a sami trzymaja ceny w sklepach fabrycznych na ciut wyzszym poziomie - towar sie sprzeda u przedstawiciela, a dla producenta sa nizsze koszty obslugi Quote Link to post Share on other sites
necercis Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 dodaj sobie transport to cena wyjdzie na podobnym jak u nas poziomie Quote Link to post Share on other sites
Rumi Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Shipping ok 100 $ w zaleznosci od ciezaru.Mozna sprowadzac taniej przesyłkami lotniczymi takimi ktore ida ok 2 tyg albo droga morska.Cena napewno jest nizsza.Zapewniam Pozdrawiam Rumi Quote Link to post Share on other sites
Randol Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ja chcę właśnie z tego skepu kupić kilka pistoletów, to jest dobry sklep i ile w sumie będe musiał zapłacić razem z cłem i vatem i śmiatem za towar o wartości 27$ a z przesyłka 52$ Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 jest tylko taki mały szkopuł, jesli chodzi o opłaty. przy "checkout" można wybrać tylko jeden rodzaj płatności: paypal. a z tego co mi wiadomo paypal jak narazie nie działa w Polsce. oczywiście możesz spróbować dogadać się ze sklepem, to może zgodzą się na "wire transfer" (przelew), bo jeśli chodzi o płatność kartą to: Credit card payment is under construction (przynajmniej wg strony). Quote Link to post Share on other sites
Rumi Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Narazie tak jak mówi Kroffa mamy bardzo ograniczona mozliwosc przekazu pieniędzy.Z tego co wiem sklep hobbyasia przyjmuje przelewy. Nalezy zapytac sie poprostu mailowo o ten sposob płatnosci.Wiekszosc sklepow z H&K a wszystkie z ktorymi miałem do czynienia akceptowały płatnosc przelewem. Pozdrawiam Rumi Quote Link to post Share on other sites
Randol Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ale śmiało mogę sprowadzać z hobbyasia kilkadziesiąt pistoletów, bez ryzyka że im zaplacę a oni mi nie przyślą? Quote Link to post Share on other sites
necercis Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 jak widzisz jest to sklep miedzy narodowy myślę że nie narażliby sie na stratę renomy czyli stratę klientów Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 jeśli uda ci się z nimi w sprawach przelewu dogadac, to prosze poinformuj nas o tym :) bo zdaję się, że nie tylko dla ciebie ich oferta jest, co najmniej, interesująca Quote Link to post Share on other sites
Randol Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ehh, sporo osób się poświęciło (na tym forum) dla "dobra wspólnego" niektórzy stracili inni zyskali, więc i ja się poświece właśnie składam zamówienie, a potem zrelacjonuje Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 polecałbym jednak najpierw sprobować się z nimi skontaktować mailowo. Quote Link to post Share on other sites
Rumi Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Tak ja rowniez polecałby wczesniejszy kontakt mailowy. A jaki typ przesyłki wybierasz szczerze polecam speedpost lub air parcel choc speedpost jest najlepszy i czesto paczki nie trafiaja na cło. Pozdrawiam Rumi Quote Link to post Share on other sites
Randol Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Nie jestem głupi, żeby najpierw nie kontaktować się mailowo Quote Link to post Share on other sites
Rumi Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Nikt nie mówi ze jesteś głupi po prostu radzimy.Wiec nie ma sie co denerwować.Opisz jak mozesz przebieg transakcji, jestem ciekawy jej przebiegu. Pozdrawiam Rumi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts