FlynN Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Witam. Szukam sklepu w ktorym moge kupic naszywke na rzepe napisem podanym osobiscie a nie stadnadrowym. Moze to byc sklep internetowy albo normalny tylko wtedy musial by byc w okolicach bielska lub zywca. Quote Link to post Share on other sites
brytandx Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 poszukaj na allegro Quote Link to post Share on other sites
_Iceman_ Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Może naszywki.pl? Quote Link to post Share on other sites
Memoris Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Zawsze zamawiałem STĄD. Całkiem spory wybór kolorów i wymiarów + nie płacisz dodatkowo za rzep. Quote Link to post Share on other sites
rusone47 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Zawsze zamawiałem STĄD. Całkiem spory wybór kolorów i wymiarów + nie płacisz dodatkowo za rzep. Dokładnie , ja też tu zamawiałem i się nie zawiodłem. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Ok chyba tez skorzystam z tego. A Jaka wielkosc polecacie tak na 5 literowy nick. Mam na kamizelce rzepe 130x50 i nie wiem czy dac sobie zrobic tez na tyle czy mniej. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Na allegro od groma i ciut ciut :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Sam zamówiłem ostatnio z allegro, z linku jak powyżej koledzy wstawili. Wysyłka nie powiem, cholernie długo czekałem, ale jak już przyszło, to nie żałowałem ;) Quote Link to post Share on other sites
zsedc Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja zamówiłem właśnie naszywki w naszywki.pl i są super. Kilka lat temu zmawiałem mniejsze na allegro i też się naczekałem, potem brakowało 2ch sztuk i negatyw nie pomógł. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja polecam na Allegro użytkownika o ksywie PawHaft. Już trzy razy zamawiałem tam różne naszywki, a moi znajomi widząc ich jakość również tam zamawiali. Szybki czas realizacji, bardzo niskie ceny, możliwość dogadania się na temat chyba wszystkiego. Nawet rabaty dla stałych klientów :). Osobiście zamawiając ostatnio płaciłem 5 złotych za każdy namepatch z rzepem oraz 9 złotych za każdą naszywkę według własnego projektu, z rzepem (okrąg o średnicy 7 cm). W dodatku - przesyłkę miałem darmową, ze względu na spore zamówienie :). Wcześniej miałem kontakt z firmą Naszywki.com.pl, która zła nie była, ale bardzo droga. Jeśli miałbym skądś zamawiać naszywki, to tylko od PawHaft. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Popieram słowa gościa z góry. PawHaft to dobra i tania firma. naszywki.com.pl - za 2 naszywki o śr. ok 8cm zażyczyli sobie ok. 20 zł = vat 23% + przesyłka, więc jednak trochę drogo. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Również zamawiałem od PawHaft i polecam tego użytkownika, przy zamówieniu 15 naszywek dostaliśmy 3 gratisowe :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
shortee Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja osobiście polecam Haftkom.com - trzeba zapłacić za projekt jednorazowo, oraz za naszywki. Wykonanie bardzo dobre. Osobiście polecam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts