KomornikPL Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) Witam . Jeżeli zły dział nie bijcie :biggrin: Jaki doradzacie najlepszy plate carrier do 300zł (z ładownicami) ? dodam że musi być oliwkowy :wink: Pozdrawiam Komor. Edited April 15, 2011 by KomornikPL Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 hmm za 300 nie wiem czy by coś się znalazło polecam ci bardziej plate cariera z capri olive z ładownicami z 580zł od flyye czyli bardzo dobrej firmy ale jak chcesz bierz z TG :D Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 LOKI z PS Tactical Gear http://pstacticalgear.istore.pl/pl/kamizelka-plytowa-loki-ii.html + takie ładownice jakich potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Jezus jakie to brzydkie ! :icon_eek2: A ten z TG może być ? ta cordura nie świeci się ? paski sie nie poprują ? ps w olive jest niedostepny więc ... Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) Pomyłka. Edited April 15, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Od kiedy to produkty ACM są robione z Cordury? Kolego, PC ma wyglądać czy spełniać swoją rolę? I tak przecież będzie zasłonięty ładownicami. Poza tym zamierzasz chociaż balistykę nosić? Quote Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Już prędzej na Specu szukaj, kolego. Mają tam bardzo fajne rzeczy, ale niestety teraz wszystko niedostępne. http://www.specshop.pl/index.php?cPath=104_80_267 Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ja sugeruje nie szukać i kupić co innego. Np. na pasoszelkach z miwo można upchać to samo i będzie to sprzęt dobrej jakości. Chyba, że chcesz balistykę... Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Ja od siebie polecam Plate Carriera MPC od Condora. Jakość bardzo dobra (nie to co ACM i inne tej klasy), uszyta z Cordury. Jestem drugim właścicielem, poprzedni tyrał go ostro, ja również a kamizelka ma 0 uszkodzeń ;) Co prawda za 300zł stoi bez ładownic ale warto rozejrzeć się za używką z ładownicami. Dodam jeszcze link do tej kamizelki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80_267&products_id=5480&name=Kamizelka_Taktyczna_Condor_-_MPC_-_Zielony_OD Quote Link to post Share on other sites
Jangi Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Jezus jakie to brzydkie ! :icon_eek2: :hahaha: Jakie? Jezus, ale mnie rozbawiłeś :) Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Tak wiem albo złóż samemu sobie PC kup samą kamizelkę + ładownice a najlepiej to polecam ci paso szelki :) wygodne i wgl sory za offtop ;p Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 (edited) A niech sobie kupi CIRASa z ACM... pewnie kolejny który chce aby go utwierdzić we wcześniej podjętym wyborze... Edited April 15, 2011 by denvey Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Nie jestem utwierdzony w wyborze konkretnego modelu tylko musze mieć PC oliwkowego do 300 i to jedyne ograniczenie . I tak zamierzam mieć płyty w środku więc musi być też wygodna ... nie ukrywam iż RAV z taiwana bardzo mi się podoba i właśnie taki krój to jest to ! :blush: A ile będzie kosztować uszycie takiej RAVKI przez jednych z forumowych krawców ? którego polecacie ? pozdrawiam Komor Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 http://pstacticalgear.istore.pl/ Ktulu Ci wszystko uszyje. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Uszyje tylko że cena będzie pewnie wynosić z 500 zł :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Poza tym RAV to nie PC :teeth: Jest to typowa zintegrowana kamizelka. Poszukaj sobie u Kthulu lub na Miwo P. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 No to FAIL :-\ . Niestety kamizelki ze stronki którą podałeś stanowczo przekraczają 300 zł :icon_cry: no cóż więc pozostaje znaleźć krawca który uszyje taką ravke za -/+ 250 zł albo kupić tą z TG . Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 a nie możesz sobie zaoszczędzić ? ; o i dozbierać Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 17, 2011 Author Report Share Posted April 17, 2011 Pewnie myślisz o RAV'ce z flyy ( czy jakoś tak ) ? No na kamizelke nie mam szans wydać tyle bo w tym roku cięcia budżetowe :angry: Quote Link to post Share on other sites
Wojak19 Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 To problem :) Albo słuchasz kolegi albo noś magi w kieszeniach jak coś nie pasi :dry: Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 mówię ci pas i szelki z miwo i do tego ładownice :) a gdzie będziesz się strzelać las czy budynki, bo do lasu najlepsze paso szelki. Quote Link to post Share on other sites
KomornikPL Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 Dziękuje ci za pomoc ale ja wyraźnie napisałem że musi to być kamizelka ( tak tak zintegrowana :-) ) bo to głównie do stylizacji rzadziej na strzelanki Quote Link to post Share on other sites
serdelq Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Nie ma sprawy jak chcesz coś więcej pisz na PW Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Stylizacji na co? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts