Pomador Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Przeszukałem sklepy interentowe i nie mogę znalezc shotguna 003 longa albo shorta, u krakmanow już nie ma. Prosze o linki do sklepów , w których wiece ,że są na stanie :) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Może po prostu się wysprzedały nie pomyślałeś o tym ? Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 hokager, milcz jeśli nie wnosi nic do tematu, a wcześniej nie sprawdzisz czy masz rację. http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-293-Replika-strzelby-gladkolufowej-Mossberg-590-K.html Tutaj jest napewno. Tydzień temu znajomy tam kupił. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 hokager, milcz jeśli nie wnosi nic do tematu, a wcześniej nie sprawdzisz czy masz rację. http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-293-Replika-strzelby-gladkolufowej-Mossberg-590-K.html Tutaj jest napewno. Tydzień temu znajomy tam kupił. Tutaj nie ma bo to nie jest sklep tylko oszuści. Najpierw przeczytaj opinie o tym sklepie.... Quote Link to post Share on other sites
szewczyk Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Rudy1002 ma 100% racie Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 To replika w rękach mojego kolegi z tego sklepu zmaterializowała się w magiczny sposób. Zakupił ją osobiście. Rudy1002 nie rób ze mnie ignoranta. Zdaje sobie sprawe z opinii o sklepie, dlatego jeśli coś tam kupuje jak np. shellsy ostatnio, to robie to za pośrednictwem kogoś znajomego. Da się nabyć tam tą replike, oczywiście zalecany zakup osobiście albo za pobraniem. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 I jeszcze będzie kłócił że w tym sklepie coś da sie kupić, otóż nie! Nie wspierajcie złodziei! Kupuj tylko w zaufanym sklepie. Pozdrawiam, Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Wydaje mi się, że pomyliłeś tematy. To nie jest temat opinii o sklepie. Odnosze się do 1 posta, chodzi o dostępność repliki. Nikogo nie zmuszam pod groźbą odstrzelenia głowy. nie pozdrawiam, Edited April 16, 2011 by infektius Quote Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Kolego ifektius, czy zdajesz sobie sprawę, że my chcemy tylko ochronić pomadora przed bezsensownym wydaniem pieniędz, skoro i tak najprawdodobniej zostanie oszukany przez ten sklep? Osobiście uważam, że kupowanie na airsoftextreme to loteria, czy Ci przyślą, czy nie. Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Zdaje sobie sprawe z opinii o sklepie, dlatego jeśli coś tam kupuje jak np. shellsy ostatnio, to robie to za pośrednictwem kogoś znajomego. Da się nabyć tam tą replike, oczywiście zalecany zakup osobiście albo za pobraniem. Przecież on napisał, że nie chce kupić kurierem za przedpłatą (niezłe szaleństwo). Co nie zmienia faktu, że i tak uważam, że kupowanie w airsoftextreme to zły pomysł. No, ale Twój wybór ;) Edited April 16, 2011 by engray Quote Link to post Share on other sites
Pomador Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Znam opinię tego sklepu , ale prawda jest taka że tylko infektius mi pomógł :) Quote Link to post Share on other sites
wojtek99 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) W tej chwili nigdzie nie znajdziesz tego shota. Jedynie taką pomoc możemy Ci zapewnić :happy: Edited April 16, 2011 by wojtek99 Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Lepiej czasem zaczekać, niż nadziać się na jakieś - za przeproszeniem - gówno... Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 (edited) Postawcie się w sytuacji kolegi, już nawet nie wnikam, że temat jest o dostępności tej repliki, a nie kupowaniu jej. Zależy mu na kupnie podanej repliki, jeśli ja miałbym aż takie chęci na jakąś rzecz/zabawke, to spróbowałbym ją nabyć w jakikolwiek sposób. Dlatego nie rozumiem ponad połowy postów, w których znajduje się 'płacz' na temat tego sklepu, bo nie tego się tyczy ten temat, a wystarczyłoby, żeby jedna osoba napisała, żeby tam nie kupować i reszta powina przestać kwękać( co i tak jest mało prawdopodobne). Jeśli ma możliwości, to się pofatyguje kolega na miejsce i zdobędzie zabawke, o którą mu chodzi i osiągnie założony cel. Prosiłbym, zeby niektórzy użytkownicy najpierw czytali i przemyśleli co chcą napisać, a później wyżalali się na forum. Edited April 16, 2011 by infektius Quote Link to post Share on other sites
DeTon Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Tylko żeby komuś nie przyszło do głowy kupować tego na gunsport.pl, bo jeszcze tylko tam jest maleńki zapas, no chyba że ktoś chce za pobraniem, a i tak ryzykować że dostanie tańszy zamiennik. Quote Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Hmm ostatnio byłem w sklepie gunfire we Wrocławiu na ulicy tęczowej i miałem wrażenie że właśnie wiszą na ścianie te repliki, ale na stronie internetowej ich nie ma. Może warto było by zadzwonić... Edited April 22, 2011 by Tomaszek123 Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 infektius, słuchaj się lepiej Harasima i wywnioskuj o co mu chodzi. Między innymi o to aby nie wspierać dalej zakupami ten sklep bo to jeden wielki chłam ,więc nie wmawiaj chłopakowi żeby nawet za pobraniem brał bo dużo było przypadków co przysłali odpustową zabawkę... i daruj sobie ,że można paczkę sprawdzić. Ogólnie to lepiej wykreśl nazwę Sam-Wiesz-Czego z głowy. Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Kolejny kolega, który mnie nie zrozumiał. Nie wmawiam nikomu niczego. Ale jeśli mu zależało na tej replice, to znalazłby sposób, żeby ją nabyć. Mnie osobiscie nie interesowało to, że wspieram sklep kupując u nich shell'sy do mojego shotguna, bo zależało mi na tym, żeby je miec. Nie mogłem ich znaleźć w rozsądnej cenie gdzieindziej, dlatego wydałem pieniądze tam. Jesli nadal się nie rozumiemy, to przykro mi. Albo zakup osobiscie, albo kurier za pobraniem, ze sprawdzeniem zawartości. Można tak robić, jeśli nie zgodzi się kurier to nie musisz paczki przyjmować. A najlepsze jest to, że ten temat nie jest o opiniach, tylko o dostępności danej 'zabawki'. pozderki. Edited April 22, 2011 by infektius Quote Link to post Share on other sites
AltairLK Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 http://www.gunsport.pl/product-pol-293-Replika-strzelby-gladkolufowej-Mossberg-590-K.html Możesz tu sprawdzić. Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Człowieku ogarnij... po co ma się pakować i później użerać się bo nie to przysłali. Czas to tez pieniądz. A ,że mają dostępne na necie nie znaczy ,że to mają. Poczytaj wszystkie tematy o tym sklepie... I gunsport to to samo prawdopodobnie to airsosftextreme. Również odnoszę do działu ze sklepami. Quote Link to post Share on other sites
infektius Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Od siebie tylko powiem dla jasności. Ja doradzam kupić osobiście. Drugą opcją jest sprawdzanie paczki za pobraniem przy dostarczającej to osobie. Druga opcja jest podobno tak samo skuteczna jak pierwsza, ja osobiscie z tego nie korzystam. Znowu puchniesz kolego, tylko ten czas, którego wartość ująć chcesz w pieniądzu jest opłacany przez sklep. Odbiorca nie płaci, czyli nie ma straty w pieniądzu. Chyba, że mówisz o zamrożeniu kwoty potrzebnej zapłate w "skarpetce pod łóżkiem". Ma to wielki odcisk na gospodarke państwow jak i prosperowanie gospodarstw domowych. ps. Gunsport to to samo można poznać po adresie. Edited April 22, 2011 by infektius Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Kolego od tematu. Szukaj nawet w Rosji ale nie na airsoftextreme. Quote Link to post Share on other sites
Pomador Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 Przepraszam za odswiezanie, ale shotgun pojawił się na taiwangunie, zamówilem 4 sztuki 3 dni temu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts