Haptacz Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Glock na chwilę obecną w ehobbyasia jest niedostępny. Zatem hi-capa czy m9? Różnice tylko w wyglądzie? Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Oba to TM wiec wybierz co chcesz... Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 shortstrokingowanej nie spikujemy w inglisz njuspiczu tylko talkujemy w poliszu. Mdli mnie jak czytam taka dziwaczna nowomowe. Jezyk polski jest piektnym jezykiem i nie widze powodu, aby zasmiecac go obrzydliwymi makaronizmami. Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Czy na pewno nie da się regulować hop upu w m9? Przez rozłożenie repliki itd. Jak zabemontować jakieś zawieszenie do hi-capy 5.1? W m9 jest takie fajne oczko na dole chwytu, tutaj czegoś takiego nie ma. Edited April 22, 2011 by Haptacz Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 jesli ta m9 nie ma regulowanego hopka to bierz hi-cape... Quote Link to post Share on other sites
Haptacz Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 Tylko teraz pytanie brzmi, jak zamontować linkę zabezpieczającą broń od hi-capy, które nie ma specjalnego oczka. Taśma klejąca nie wygląda za dobrze, no ale w ostateczności mogłaby być Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Fakt, 4 na sekundę :D przepraszam. Shortstroking nie ma polskiego odpowiednika. Od biedy można stosować określenia opisowe typu "skrócona droga zamka". Nota bene, SMSa też nazywasz "krótką wiadomością tekstową"? Hi capa 5.1 jedt s tych trzech nie do pobicia ale wszystkie są niezłe. Nikt za Ciebie wyboru nie podejmie- ja jednak głosuj.ę na 5.1 Quote Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Odkopię temat. Szykuję się do zakupu repliki na GG i zastanawiam się nad tymi 2 modelami : Glock od ARMY Glock od KJW Który z tych 2 jest lepszy ? Z góry dzięki za pomoc ! Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Chyba pytanie, który jest gorszy. :bialaflaga: Miałem Army i zaczął syfonować prawie zaraz po zakupie. Dopiero jak trafił na serwis do Dextera, to zaczął poprawnie działać. Nie wiem jakie są jego dalsze perypetie, bo go szybko sprzedałem. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Sprowadzanie klocka z TM wyjdzie ok 500-600 zł (niestety po ostatniej strzelance, na którą kumpel przyniósł używanego TMa (przebieg ok 4000 kul) którego kupił, muszę stwierdzić, że jednak przewyższa on moją zabaweczkę :( ), jeśli kogoś nie stać, to pozwolę sobie nie zgodzić się z dexterem i powiedzieć, że do mojego klocka nic nie mam... Wystrzelił jak na razie ok 1500-2000 kulek, strzela świetnie, nie syfonuje, długo trzyma gaz, jest celny (jak na klamkę) i wytrzymały (również zaliczył lądowanie na asfalcie). Chodzi mi o G17 od KWA. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 O jaaa, masz sztukę która działa, sukces. A ja widziałem pewnie ze 30 takich które nie działają. Z resztą, wystarczy zerknąć do działu "gazowe" "problemy i serwis" i policzyć ile na samej pierwszej stronie jest opisanych problemów z tymi klamkami. Uzywana klamka TM w dobrym stanie to koszt nowego badziewia od KWA. Dla mnie wybór jest oczywisty. Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 A można do m9 tm założycz metalowy zamek Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Można- Ba nawet cały szkielet :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts