Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Broń boczna za około 600zł

Recommended Posts

Czy na pewno nie da się regulować hop upu w m9? Przez rozłożenie repliki itd.

Jak zabemontować jakieś zawieszenie do hi-capy 5.1? W m9 jest takie fajne oczko na dole chwytu, tutaj czegoś takiego nie ma.

Edited by Haptacz

Fakt, 4 na sekundę :D przepraszam.

Shortstroking nie ma polskiego odpowiednika. Od biedy można stosować określenia opisowe typu "skrócona droga zamka". Nota bene, SMSa też nazywasz "krótką wiadomością tekstową"?

Hi capa 5.1 jedt s tych trzech nie do pobicia ale wszystkie są niezłe. Nikt za Ciebie wyboru nie podejmie- ja jednak głosuj.ę na 5.1

• 2 months later...

Chyba pytanie, który jest gorszy. :bialaflaga:

Miałem Army i zaczął syfonować prawie zaraz po zakupie. Dopiero jak trafił na serwis do Dextera, to zaczął poprawnie działać. Nie wiem jakie są jego dalsze perypetie, bo go szybko sprzedałem. :cool:

Sprowadzanie klocka z TM wyjdzie ok 500-600 zł (niestety po ostatniej strzelance, na którą kumpel przyniósł używanego TMa (przebieg ok 4000 kul) którego kupił, muszę stwierdzić, że jednak przewyższa on moją zabaweczkę :( ), jeśli kogoś nie stać, to pozwolę sobie nie zgodzić się z dexterem i powiedzieć, że do mojego klocka nic nie mam... Wystrzelił jak na razie ok 1500-2000 kulek, strzela świetnie, nie syfonuje, długo trzyma gaz, jest celny (jak na klamkę) i wytrzymały (również zaliczył lądowanie na asfalcie). Chodzi mi o G17 od KWA.

O jaaa, masz sztukę która działa, sukces. A ja widziałem pewnie ze 30 takich które nie działają. Z resztą, wystarczy zerknąć do działu "gazowe" "problemy i serwis" i policzyć ile na samej pierwszej stronie jest opisanych problemów z tymi klamkami.

Uzywana klamka TM w dobrym stanie to koszt nowego badziewia od KWA. Dla mnie wybór jest oczywisty.