Kingofword Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Witam. Planuje zakupić swoją pierwszą replikę. I tu pojawia się problem. Bardzo wnikliwie przeczytałem dział o II klasie replik jak i dział zielonych. Do wydania mam 350 zł. Tak wiem, że w tej cenie tylko cm.028 i narazie właśnie tę replikę planuje zakupić. Lecz ostatnio napisał do mnie kumpel, że może sprzedać mi prawie nie używaną nową replikę M4A1 JG 6604. Przeczytałem temat o tej replice i ludzie mówią, że jest dość dobra. Oczywiście replikę będę mógł obczaić, co nastąpi we wtorek. Dodam również, że z Cymy też strzelałem. Pomóżcie w wyborze. Plusy cymy to na pewno stała kolba, gdzie wejdzie większa batka jak i jej niezawodność. Plusy JG to wzmocnione części. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Zorientuj się której generacji jest to M4. Quote Link to post Share on other sites
Kingofword Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 Zorientuj się której generacji jest to M4. III generacja. Quote Link to post Share on other sites
iwo303 Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 ja wole JG jakoś dla mnie poprostu lepszy i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, wspaniale strzela 35m na luzie płyte dziurawia skupienie dobre. Polecam ci JG Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Wydaje mi się że m4 będzie lepszy. Quote Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 bierz emkę Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Plusy JG to wzmocnione części. Pozdrawiam. Co do tych plusów to nie zgodzę się. "Badałem" M4 od JG IIIgen. z M4 od BOYA obie eMki kupione w tym samym czasie, zostały rozłożone po około roku. Okazało się, że M4 od BOYA nie ma śladów użycia, zaś od JG ślady były widoczne prawie na każdej części, obie eMki oczywiście konserwowane. Minusy eMki od JG - pękający GB (nawet na M110!) oraz po jakimś czasie zaczyna odlatywać szyna RIS z górnego body. Jednak za 350zł to bym wziął :icon_biggrin: Także pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 JG III gen po 2 latach (300 000kul minimum) miało nadal 402,8 fps-a. Nie do zdarcia. Polecam ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts