grzesiekmedia Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Witam, od jakiegoś czasu szukam części do swojego Gaziaka: Glock 23 od KWA, chodzi generalnie o taki młoteczek uderzający o zawór magazynka. Gdyby ktoś miał taki młoteczek z chęcią odkupie za rozsądną cene. moje gg 11443495. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 27, 2011 Report Share Posted April 27, 2011 JEst problem: część którą można nazwać młoteczkiem (kurek) i część wciskająca zawór to są dwie różne części (kurek uderza nie w zawór bezpośrednio ale w element który dopiero wciska zawór). O którą chodzi? Quote Link to post Share on other sites
grzesiekmedia Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 chodzi mi o tą częsc wciskającą zawór. Quote Link to post Share on other sites
marius991 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 mam ten sam problem znalazł ktoś na necie tą część?? jak nie to chyba pozostaje mi malutki pilnik i dużo wolnego czasu na spasowanie:( Quote Link to post Share on other sites
grzesio93 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Jeśli wygląda to podobnie jak w berettcie to: gwóźdź i jakaś taka blaszka :) z blaszki wycinamy osobny element, razem z tą dziurą w środku, a gwoździa też odpowiednio obrabiamy. Wszystko łączymy lutownicą kolbową, przydałby sie ktoś kto to umi zrobić. W mojej berettcie się trzyma, raczej łatwo rozłączyć tego się nie da :) No i dochodzi to że warto zrobić troszeczke dłuższe a następnie dopasować. To taka rada dla tych "klepiących wszystko w garażu". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts