T.J. Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Widziałem niedawno w jakimś reportażu żołenierza US Army w Iraku A.D.2004 z M1 Thompson w wersji późniejszej z tłumikiem ognia Ma to sporą moc i jako broń na CQB wydaje się ciekawa, więc pewnie któryć z wojaków Wuja Sama wyjął z dziadkowego kufferka i po przeróbkach na maszynowy wziął ze soba na wojnę :lol: Ma ktoś może fotki przedstawiajace panów z takimi giwerkami po dziadku :?: 8O Quote Link to post Share on other sites
Steppenwolf Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 Raczej wyciągnął to z saddamowskiego składu broni. Quote Link to post Share on other sites
T.J. Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 Rzeczywiście może tak być... w końcu amunicji .45 jankesi mają od cholery. Nie dziwię się im - sam bym sobie chętnie wziął jednego :lol: Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Podobny temat zostal doglebnie przeanalizowany tu: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=10298 Quote Link to post Share on other sites
dembiec Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ma ktos link do tego zdjecia? Quote Link to post Share on other sites
Zwierzak Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Przyłączam się do pytania. Temat stary i odgrzewany, ale ciekawy. Ten link powyżej mi nie działa. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Już działa ;) Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Na zdjęciach amerykańscy żołnierze biegają z różna bronia. Widziałem bodajże M1A1 i MP 44. Ciekawe tylko czy te zdjęcie, rzeczywiście robione w Iraku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts