Laokoon Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Pewnego rodzaju zabezpieczeniem wydaje się być to, że potrzeba trochę rozsądku i ogólnie rozumiane "rozgarnięcia", aby dobrze stuningować replikę, a nawet poprawnie dobrać części. Oczywiście jest to zabezpieczenie słabe i nie zawsze działa, ale jednak. Też jestem zwolennikiem tego, aby nowe osoby zaczynały ze słabszymi replikami, chciałbym tylko, aby wynikało to ze świadomego i rozumnego wyboru, a nie przykazu środowiska, który każdy Nowy będzie chciał złamać. Zaczynałem z ok. 300fps repliką, bo bałem się, że z 400 i więcej zrobię komuś krzywdę. Po pewnym czasie zdecydowałem się na tuning, a po kolejnym okresie czasu - na replikę wyborową. Link to post Share on other sites
MasterOfHeavyGun Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) Człowieku, to strzelaj się sam,albo z kolegami o podobnych poglądach. Robisz offtop w temacie o replice. Równie dobrze może mieć lat 40, zejdź z młodych, bo to nie jest tylko i wyłącznie ich domena. Bardzo dobrze powiedziane. Idź rób burdel na forum onetu, a nie tutaj. Z tymi tekstami rzeczywiście na forum onetu możesz zrobić furore. Jak to cały potencjał twoich argumentów w tej dyskusji to nie pisz. Albo pisz na onecie. Pewnego rodzaju zabezpieczeniem wydaje się być to, że potrzeba trochę rozsądku i ogólnie rozumiane "rozgarnięcia", aby dobrze stuningować replikę, a nawet poprawnie dobrać części. Oczywiście jest to zabezpieczenie słabe i nie zawsze działa, ale jednak. Też jestem zwolennikiem tego, aby nowe osoby zaczynały ze słabszymi replikami, chciałbym tylko, aby wynikało to ze świadomego i rozumnego wyboru, a nie przykazu środowiska, który każdy Nowy będzie chciał złamać. Zaczynałem z ok. 300fps repliką, bo bałem się, że z 400 i więcej zrobię komuś krzywdę. Po pewnym czasie zdecydowałem się na tuning, a po kolejnym okresie czasu - na replikę wyborową. Laokoon, nareszcie w sednie sprawy się zgadzamy :happy: Edited April 30, 2011 by MasterOfHeavyGun Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Pitolisz o taiwangunie a popatrz tutaj: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3018 To tylko przykład, jest tego więcej. Jeszcze mocniejsza replika za mniejszą kasę! Szok! Uciekajmy, najadą nas tabuny młodych z replikami po 530fps! Co? Nie najechały? A to dziwne... Link to post Share on other sites
Azur Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Z tymi tekstami rzeczywiście na forum onetu możesz zrobić furore. Jak to cały potencjał twoich argumentów w tej dyskusji to nie pisz. Albo pisz na onecie. Ale ja nie potrzebuję argumentów, żeby stwierdzać fakt, że robisz w tym temacie ciężki offtop, głosząc jakieś mongolskie teorie. Link to post Share on other sites
MasterOfHeavyGun Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ale ja nie potrzebuję argumentów, żeby stwierdzać fakt, że robisz w tym temacie ciężki offtop, głosząc jakieś mongolskie teorie. Mongolskie teorie głoszą coponiektórzy, że 300 i 500fps to to samo i 600fps nikomu krzywdy nie zrobi bo (według coponiektórych) tylko doświadczonych graczy stać na takie repliki i tuningi. Link to post Share on other sites
faxid Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 MasterOfHeavyGun: Smutne rzeczy Link to post Share on other sites
Foka Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Temat zamknięty, bany rozdane, następnym razem radzę myśleć przed pisaniem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts