Paramonov95 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Witam po raz kolejny.Nie mogłem znaleźć podobnego tematu więc piszę tutaj. Planuje niedługo zakupić replikę boczną którą mam zamiar używać w budynku. Niestety nie mogę się zdecydować na którą ponieważ na gaziakach się nie znam. W oko wpadły mi różne glocki które są u krakmanów. Zastanawiam się też nad repliką z gunfire a mianowicie http://www.gunfire.pl/product-pol-1152191233-DropZone-Colt-M1911A1-Full-Metal-EG723-.html. Nie wiem czy 240 fps nie będzie za mało i nie zawiedzie mnie zasięgiem jak zepsuje się broń główna w lesie i prędkością jaką leci kulka w budynku. Chciałbym się czegoś dokładniej dowiedzieć o tej replice bo nie mogę znaleźć o niej tematu. Mianowicie interesuje mnie: niezawodność, dostępność magazynków, zasięg, wytrzymałość, "kopiący blow-back". Jeżeli ta replika nie jest dobra to prosił bym o podanie jakiś innych propozycji najlepiej replik które są skonstruowane w całości z metalu. Cena do +/- 300 zł. Pozdrawiam Paramonov. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Na prawdę, jest pełno takich tematów... Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Bell to szajs. Jak chcesz M1911, to TERCEL od krakmana w tej cenie podobno jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
Voytas Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 R-17 Army od Krakmana jest niezły, osobiście używam go już od pewnego czasu i do tej pory mnie nie zawiódł. Cena 255zł, + gaz 36, mag musiałbyś dokupić później. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Dokładnie, colt od tercela spisuje się całkiem całkiem, a i wykonanie nadzwyczaj dobre, jak na chińczyka. Quote Link to post Share on other sites
Paramonov95 Posted April 27, 2011 Author Report Share Posted April 27, 2011 Dziękuje bardzo za podpowiedzi. Wachałem się też własnie co do tego tercela. Ostatecznie mój wybór padł na colta tercela. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Bell to szajs. Druga Generacja tak, ale trzecia to naprawdę ogromny skok jakościowy, tak pod względem zewnętrznym (anodowanie, laserowo grawerowane oznaczenia) jak i wytrzymałością. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts