Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam.Mam problem.

Więc od razu do konkretów.Koledzy namawiają mnie do kupna repliki niby snajperskiej.

Pff w tej chwili posiadam używaną replikę cm028c z kolbą od m4.Tak z ciekawości zobaczyłem replik niby snajperskich i znalazłem to:

1.http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/mb-01_sniper_set_z_luneta_3-9x40_i_montazem_well-748.html

2.http://www.taiwangun.com/karabiny_snajperskie/mb-05_z_luneta_3-9x40_i_montazem_well-1256.html

I teraz czy mam kupić jakąś replikę niby snajperską czy zostać przy aegu i go powoli tuningować.

Dziękuje i pozdrawiam.

Nie pfff... bo to nie jest forum od fochania się niczym mała dziewczynka tylko - dziękuję.

Ludzie dobrze Ci mówią, cm0.28 to nie jest replika "niby snajperska" i GDYŻ nie będzie gdyż jest to zwykła szturmówka.

No chyba, że należysz do tego typu ludzi którzy z mp5 chcą robić snajperki itp.

Jak nie masz pieniędzy to dozbieraj, idź do pracy, poproś mamę, gdyż za tę cenę raczej(wyjątkiem jest komis i allegro) nie znajdziesz lepszej repliki karabinu wyborowego (repliki karabinu niby snajperskiej) niż podane m14.

To tyle. :)

Edit.

W m14 nie musisz robić tuningu, jak na bycie "niby snajperem" w stocku ma wystarczające parametry, no i fajny gratisik masz w niej w postaci pięknego dźwięku przeładowania.

Edited by Mortis

Warto, ale ja osobiście wolał bym stuningować m14 bo jej bliżej do snajperki niż kałachowi. Zawsze do m14 możesz zamontować lunete i będziesz miał para snajperkę. Osobiście nie widziałem ak47 z lunetą, więc jak chcesz parasnajpe to polecam m14.

Edit. Up. Kałach cymki jest dobrą bazą pod tuning, ale parasnajpy sie z tego nie zrobi.

Edited by Paramonov95

Warto, ale ja osobiście wolał bym stuningować m14 bo jej bliżej do snajperki niż kałachowi. Zawsze do m14 możesz zamontować lunete i będziesz miał para snajperkę. Osobiście nie widziałem ak47 z lunetą, więc jak chcesz parasnajpe to polecam m14.

Edit. Up. Kałach cymki jest dobrą bazą pod tuning, ale parasnajpy sie z tego nie zrobi.

Jaki sens jest ładować kupę kasy w replikę wartą 350 zł?

ta replika jest dobrą bazą pod tuning.

Nie, nie jest. Czemu ktoś tak zielony mądrzy się w tym dziale? Ta replika nie jest dobrą pod nic. Jest dobra do niegrzebania, strzelania dwa lata i wywalenia (o ile wcześniej się nie połamie wszystko).

Co za pomysły, by jako bazę pod tuning (jaki by nie był) proponować chińskie plastikowce...