magicnm Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 Witam wszystkich. Mam następujący problem. Posiadam ARMY M.E.U. 1911 ( R27 ) i teraz chciałbym dokupić do niego magazynek. Firma w której go kupiłem 'wypięła' się na klientów i jedyne co można u nich dostać to broń, bez jakichkolwiek akcesoriów. Przeszukiwałem sieć, i jedyne co znalazłem to magazynki do R28 ( które powinny pasować ) ale jednak wolałbym kupić to gdzieś w kraju a nie ściągać. Pytanie jest następujące. Czy ktoś nie wie, nie widział, nie posiada takowych magazynków albo czy ktoś mądry orientuje się jakie są zamienniki ( ponoć pasuje do niego TM ale jak reszta to nie wiem ) Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
dodge6666 Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 (edited) Magazynki do 1911'stek ARMY najlepiej kupić w zagranicznych sklepach - są bardzo tanie i przeważnie dostępne - np: http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=90_470_472&products_id=11839 lub od Bella (dokładnie ten sam system co ARMY - czyli kopia TM): http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=90_470_472&products_id=10676 Oczywiście możesz kupić także oryginalny magazynek od TM, jednak cena jest już wyższa: http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=90_438_120&products_id=4212 W kraju pozostaje szukać... Bell, ARMY, Trecel i oczywiście TM - wszystkie magi są zamiennikami :wink: Edited April 29, 2011 by dodge6666 Quote Link to post Share on other sites
magicnm Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 No dzięki wielkie ;) Tego maga r27 to nawet w tym linku już nie ma.. Nic najwyżej będę miał mniejszy mag. Jeszcze znalazłem r28 który chyba spasuje :) Nie mniej jednak dziękuję ;) Quote Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Orientuje się ktoś czy magazynek WE od Colta M1911A1 Tactical będzie pasował? Może ktoś wie, gdzie w Polsce można dokupić jakikolwiek pasujący mag do R27? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) od WE nie pasują. EDIT: możesz z chin sprowadzić magi. Edited May 25, 2011 by Lesio Quote Link to post Share on other sites
NAWE_Jack Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Że z Chin mogę sprowadzić, doskonale wiem. Pytałem o Polskę :wink: Dostałem info od Krakmana że być może wkrótce pojawią się magazynki ARMY. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Nie ma różnicy w pojemności między Army, Bellem i Tercelem, MEU po prostu ma dużą plastikową stopkę magazynka. Quote Link to post Share on other sites
skoora Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Czy ktoś się orientuje czy pasują magi z KJW ?? Krakmani napisali, że nie pasują, ale czytałem że KJW pasują do Tercela, czyli powinny pasować też do army R27. Ma ktoś może możliwość sprawdzenia tego?? Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 (edited) Na GG tak, bo mam szczęki KJW w swoim. Edited June 21, 2011 by sebciu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts