jarmix Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Witam Od razu mówię , że szukałem tematu który kiedyś widziałem co do wyboru okularów ale za chiny nie mogłem go na forum znaleźć. Otóż do tej pory miałem gogle ESS NVG, lecz jestem snajperem,mam ghillie suit i profesjonalne wyposażenie , i gogle już mi powoli przeszkadzają. Zastanawiam się nad UVEX ivo . Czy doradzi mi ktoś co do tanich ale dobrych ''oksów'' ? Zależy mi o jak najmniejszym parowaniu,powłoce anti-fog i dużej wytrzymałości na strzały z replik asg. Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Bierz i-vo, są super. Za grosze masz jeszcze specsy z allegro Link to post Share on other sites
arend Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Tylko i wyłącznie z atestem. Link to post Share on other sites
harasim Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 (edited) Kumple mają Uvex I-vo i chwalą, sprawdzone w boju jak i w strzałach z przyłożenia. A i tak trochę nieładnie podłączę się do tematu: Czy do Uvex I-vo są wkładki korekcyjne? Jak np do ESSów? Edited May 1, 2011 by harasim Link to post Share on other sites
arend Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Niema, ale jak dobrze poszukasz znajdziesz tutorial jak wkleić soczewki korekcyjne w noski. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 też mam uvexy i-vo, strzał z pół metra z swd i nie ma śladu :maniak_killer: polecam Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Jak masz małą głowę, to możesz jeszcze x-one kupić - tanie, z atestami, ładne, tylko postaraj się wziąść ze sklepu airsoftowego - ja i kolega kupiliśmy z innych aukcji na allegro, oba modele były niewytrzymałe. Teraz mam ze specshopu i wszystko ok. Link to post Share on other sites
PiPES Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Ja mam Revision Sawfly Large. Dla osób z większą głową są bardzo OK. Na Ebayu - ok 150 zł z przesyłką. Link to post Share on other sites
Foka Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Zły dział, temat poruszany tysiące razy.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts