brod3c Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Witam, ostatnio zobaczyłem, że sklep militaria.pl oferuje w sprzedaży nowy STG 44 rzekomo niemieckiej firmy erma http://www.militaria.pl/air_soft_gun/karabinki_szturmowe/elektryczne_c836.xml I zastanawiam się czy jest może lepszy od repliki z AGM jakie jest wasze zdanie ? Bo wygląda zupełnie jak pierwszy model z AGM (chodzi mi przede wszystkim o kolor) I czy jego zakup nie będzie lepszym rozwiązaniem niż zakup szturma z AGM ? Edited May 4, 2011 by brod3c Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 rebrand AGM. Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 rebrand AGM. Hmmm... ? Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 czyli to samo ale od innego producenta. Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 (edited) czyli to samo ale od innego producenta. Aleś mi świata przybliżył :icon_biggrin: Chodzi mi o jakość wykonania :wink: i osiągi czyli jednym słowem różnice między wykonaniem i jakością obu replik. Edited May 4, 2011 by brod3c Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 To wyjaśnię łopatologicznie bo widzę że ciężko samemu zajrzeć w Googla. Rebrand to znaczy że jest to ten sam produkt tylko firmowany logiem innego producenta. Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 To wyjaśnię łopatologicznie bo widzę że ciężko samemu zajrzeć w Googla. Rebrand to znaczy że jest to ten sam produkt tylko firmowany logiem innego producenta. nie wiem dlaczego lecz google mi w tym danym momencie padło. Może dlatego że tu u mnie była burza ? Czyli jednym słowem jakość powinna być taka sama jak w przypadku szturma firmowanego przez AGM, lecz dużo tańszego (740 zł) ? Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Możliwe,tak jakość będzie taka sama Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Możliwe,tak jakość będzie taka sama Jest git, już myślałem że pojawiło się jakieś cudo nad cudy warte swej ceny (jednak 1100 zł piechotą nie chodzi) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 W tym przypadku płacisz więcej jedynie za logo i za odrobinę lepszą kontrolę jakości (ale pamiętaj, że kontrola jakości nie równa się jakości) :) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Tak samo w Cyber Gunie,też płacisz za licencję kałasznikowa Quote Link to post Share on other sites
brod3c Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Ok, Dzięki wielkie za porady, już wiem co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts