Majkhel Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Mblock pomoże, a body wytrzyma. Opcjonalnie - podklej sorbo-pad na głowicę cylindra, skoro i tak otwierasz GB. Uwaga na AOE (angle of engagement). Quote Link to post Share on other sites
Mikrus9000 Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Mblock pomoże, a body wytrzyma. Opcjonalnie - podklej sorbo-pad na głowicę cylindra, skoro i tak otwierasz GB. Uwaga na AOE (angle of engagement). Gearboxa nie otwieram. Oddaje do serwisu. Szukam też sposobu na zwiększenie RoF'a które GB wytrzyma. (mosfet?) Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Ile chcesz podnieść ten ROF? Trochę, czy bardzo? :D Sam mosfet akurat ma niewielki wpływ na ROF, chyba że kupisz jednostkę z opcję programowania, która umożliwia sterowanie ROFem. Warto natomiast go mieć, bo eliminuje palenie styków na kostce. Aby zwiększyć ROF, podstawa to podkładkowanie zębatek (zmniejsza opory), kable niskooporowe (przy ich wymianie najlepiej dać od razu mosfet) i mocniejsza bateria. Jak dalej mało, to możesz dać "szybkie" zęby i silnik. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted May 16, 2017 Report Share Posted May 16, 2017 Panowie! Trzymajmy się tematu. O rofie proszę sobie dyskutować w innym miejscu. Quote Link to post Share on other sites
Mikrus9000 Posted May 17, 2017 Report Share Posted May 17, 2017 Czy to http://www.taiwangun.com/pozostale-2/nakladka-wzmacniajaca-na-gearbox-v2-aps?from=listing&campaign-id=20 jest nazywane mblockiem i jest warte zakupu? Quote Link to post Share on other sites
MikeOl Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Założyłem wczoraj ten mblok w swojej sr25 od a&k i mam wrażenie że spasowanie komora/dysza się poprawiło - jest zauważalnie mocniejsze "kopnięcie" na suchym, jutro postrzelam to napiszę co i jak, szkoda że nie mam gdzie schronować.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts