DaRaQ Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 A może by tak... zwykłe PLCE? Chest + pas+szelki yoke+double ammo pouch+utilty pouch daje nam... ok 250zł. PLCE na vest.pl zestaw kosztuje 165zł. do tego dokpisz parę pierdół i masz full 100% issue sprzęcior :). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Kiedyś zainspirowany real deal fotami SEALa z pasem dopiętym pod chest BHI Commando spróbowałem zrobić to samo i ani to nie było wygodne ani praktyczne. Żeby zdjąć i założyć to wszystko musiałem się nieźle nagimnastykować. Nie wiem czemu niektórzy tak nosili. No właśnie - kto mi wyjaśni jaki to ma sens? Żeby się uwolnić/założyć taki chest z pasem, to trzeba się nakombinować jak osioł - wkładać pas, wyciągać, znowu wkładać, zapiąć chesta, doczepić pas, złączyć pas ;D Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Dlatego nie ma sensu tego robic. Proste. A ten % populacji który mimo to spróbuje... ich problem. Quote Link to post Share on other sites
super Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Jest na to sposób...podpinasz tak pas do chesta żeby klamra była z boku. Wtedy zakładanie chesta wraz z pasem nie jest problemem. Pod warunkiem że nosisz na nim tylko kilka przedmiotów i nie są ciężkie. Czy to jest dobre rozwiązanie ? To już inna sprawa. Robiłem tak z chestem BHI Commando właśnie w stylizacji Seal. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts