kapro Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 W jednej z kieszeni LBV (kupiona używana) znalazłem 5-kolorowy face paint. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Eee, to ja mam pecha, znalazłem tylko opakowanie po stoperach w ładownicy do M16. Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 ee, wy to szczęście macie, ja tam jeszcze nigdy niczego nie znalazłem Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 izraelski Efod - a w ładownicy 5.56 Quote Link to post Share on other sites
pinoczet Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 niebieski ołówek w kieszeni na twardą balistykę w kamizelce ECBA, a do tego mała paczuszka ćwieków, która przyjechała do mnie z PLCE ;) Quote Link to post Share on other sites
gawron952 Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Spodnie flecktarn - prezerwatywy (nieużywane) Quote Link to post Share on other sites
Kudłaty Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 prezerwatywy (nieużywane) To całe szczęście :hahaha: Kilka dni temu kupiłem bluzę DPM z demobilu, w kieszeni woreczek strunowy z guzikami. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 W ostatnio kupionej bluzie 3c znalazłem kapsel od heinekena. Quote Link to post Share on other sites
Gizmoo Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ja znalazłem kiedyś w kurtce Flectarn zmiętolony i upchany w kieszeni pokrowiec na hełm w DPM :O ponadto w różnych rzeczach znajdywałem kolejno: Ołówek, gumę do żucia z MRE jedną rękawiczkę BW, bonusową ładownicę od S95, a mój kumpel kupił kiedyś kurtkę brytyjską i po powrocie do domu zauważył że wewnątrz kurtki ktoś wymalował... Che Guevarę (całkiem nieźle zresztą) dla mnie znajdywanie takich bonusów to praktycznie norma w rzeczach z demobilu. Zdziwiłbym się jakbym takowych nie znalazł :D Quote Link to post Share on other sites
big bob Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 W kieszeni parki holenderskiej zdięcie pewnej pani z dedykacją na odwrocie. ps. przekonałem się, że niemcy mają rację mówiąc iż w holandii krowy są ładniejsze od kobiet :) Quote Link to post Share on other sites
Gizmoo Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 KOlejne fanty: w kieszeniach brytyjskiego Watherproofa znalazłem gumkę, sznurek i opakowanie po brytyjskim snickersie :D Quote Link to post Share on other sites
Tymbark Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 2 łuski - 5,56 w Parce brytyjskiej . W ładownicy Alice ktoś kiedyś mi wysłał 3 L&M - i jeśli ta osoba czyta to teraz na wmasg- u to dziękuje bo nie miałem kasy a akurat strasznie mi się palić chciało . Trochę monet , trochę papierków bo gumach , batonach w sprzęcie brytyjskim . Quote Link to post Share on other sites
StalkerPMC Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ja we florze znalazłem ściągi z fizyki i nieskasowany bilet autobusowy z Wrocławia Quote Link to post Share on other sites
Jezzus Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ja za to kiedyś w pokrowu na manierke US (ta w systemie alice) to w kieszonce na tabletki do odkażania wody znalazłem gumki recepturki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts