glanu224 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 cześć czy ta replika dla początkującego gracza się nadaje ? czy się szybko nie rozleci? http://www.taiwangun.com/pistolety_maszynowe-aeg/r2_well-1261.html Quote Link to post Share on other sites
janek122 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Co do repliki to nie wiem, ale zastanawia mnie ten magazynek bębnowy. Do ostrego też takie były?? Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Były. Replika jest dobra, jeśli strzelasz się na mniejszych dystansach (budynki itp.) i nie zamierzasz w przyszłości za dużo w niej grzebać, czy wyciągać kosmicznych osiągów. Replika jest fajna, ale bez rewelacji, jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, to wypada przyzwoicie. Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Więc tak, kolega ma i sporo nim strzelałem i się bawiłem: -magazynek bębenkowy trzeba nakręcać, to jest coś w stylu hi-capa :F -sama replika trzyma się już ponad 2 lata -nie zmienia to faktu, że rozrzut jest fatalny, kulki lecą jak chcą i gdzie chcą Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 cześć czy ta replika dla początkującego gracza się nadaje ? czy się szybko nie rozleci? kup cm028 jak na początek. Naprawdę. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Kolejny, który popełnia ten sam błąd, nie ważne czy jesteś początkujący, czy nie kup sobie replikę przynajmniej za około 400zł, te skorpiony jak się rozwalają to na całego, widziałem takich kilka, oczywiście nie że całe body pęka czy cuś, tylko wnętrzności takie jakby plastik-fantasik. Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Miałem tego Wella i nigdy dobrze nie strzelał, a potem się rozleciał. Części zamiennych brak, więc sprzedałem na części i odzyskałem kasę. Nie jest to dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts