Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Guest Aztek_PL

Zdecydowanie lepiej dołóż te kilka złotych i kupuj CM.048. Sam je miałem i mogę polecić. Różnica w cenie jest taka mała, a jakość napewno będzie odczuwalna.

Zdecydowanie lepiej dołóż te kilka złotych i kupuj CM.048. Sam je miałem i mogę polecić. Różnica w cenie jest taka mała, a jakość napewno będzie odczuwalna.

?

Czytaj wszystkie posty po kolei ;) Logan podał link z cymą cm.048m tańszą od cm.042, tak więc nic dokładać nie musi ^^ CM.048 a CM.048M różni się tylko tłumikiem płomienia, więc nie ma co wybrzydzać, kiedy jest okazja.

Popieram słowa przedmówców ^^ Cm.048M jest lepszy pod każdym względem: stal + drewno, system VFC, odświeżony gearbox. I taka mała sugestia na moim przykładzie. W moim cm.039C (a w środku to dosłownie to samo, co cm.042) na SP140 udało się wycisnąć maksymalnie 515 FPS. Na tej samej sprężynie CM.048M dała średnio 530FPS. Krótko mówiąc, AKM jest lepiej dopracowany. Polecam

Guest Aztek_PL

Mój błąd. Zobaczyłem tylko końcówkę linku "CM048M" i już rzuciłem się do popierania. Ja u KRAKMAN kupowałem za ponad 750zł, ale to już dawno temu.