Napoleon007 Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Szukam teamu który wprowadzi mnie w świat ASG najlepiej koło Ząbek :D Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 W takim wypadku masz dwa najprostsze wyjścia: 1. Wpisać w googlach "ASG Ząbki". 2. Zjechaćna forum niżej, do działu Twojego województwa i tam poszukać informacji o strzelankach/ekipach/maniakach w Twoim otoczeniu. Link to post Share on other sites
Haptacz Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Wątpię, aby ktoś wziął Cię za rączkę i prowadził przez ten świat. Poczytaj trochę (jest parę długich tematów dla nowych), pogoogluj itd. Wtedy już będziesz miał podstawowe pojęcie. Potem tak jak LogaN radzi, udaj się do działu Twojego województwa i wpisuj się na strzelanki. Tam powinieneś poznać wiele osób i grup. Może ktoś zechce Cię przyjąć? Najważniejsze to: 1. Musisz mieć 16+ lat 2. Musisz mieć DOBRĄ ochronę oczu 3. Być odpowiedzialnym, otwartym, miłym i mieć głowę na karku Szpej itd. możesz kompletować w trakcie. Replikę na start nie musisz mieć superuberpr0elo. A mundur możesz kupić na allegro flecktarna za na prawdę śmieszne pieniądze. Edited May 24, 2011 by Haptacz Link to post Share on other sites
memonic1 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Szukam teamu który wprowadzi mnie w świat ASG najlepiej koło Ząbek :D Przeczytałem i mam dziwne skojarzenia na zupełnie inny temat. :hahaha: Proponuje najpierw poczytać, po rozpytywać kolegów , a później jak już będziesz wiedzieć czego szukasz zapoznać się z działem forum dotyczącym twojego regionu. Jeśli mieszkasz w okolicach Warszawy będzie to województwo Mazowieckie. :bialaflaga: Edited May 24, 2011 by memonic1 Link to post Share on other sites
Sanders Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Jeśłi masz jaja :icon_biggrin: i lubisz klimaty USMC to zapraszam. Link to post Share on other sites
raeone Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Jeśłi masz jaja :icon_biggrin: i lubisz klimaty USMC to zapraszam. :D:D Dobre ;) Ad meritum: Podpowiem koledze nowemu że większość społeczności Mazowsza siedzi tutaj.klik, klik, bang bang!! Edited May 25, 2011 by raeone Link to post Share on other sites
Foka Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Fora regionalneJeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts