Erider Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Witam. Mam pytanie co do modelu. Czy ten desert eagle jest stalowy? http://allegro.pl/pistolet-desert-eagle-44mag-bax-i1624117503.html Interesuję sie tym od jakiś 2 dni i chciał bym coś nabyć max do 100zł tak na próbę i dla zabawy. znalazłem jeszcze coś takiego: http://allegro.pl/pistolet-cyma-hi-capa-full-metal-i1629364951.html Czy faktycznie jest to full metal? I który według was jest najlepszy i najtrwalszy? Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Deagle to plastik. Link to post Share on other sites
Erider Posted May 28, 2011 Author Report Share Posted May 28, 2011 No a ten drugi to faktycznie metal? Który bardziej polecacie? Może macie inne propozycje? Link to post Share on other sites
hokager Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Musisz wiedzieć,że pistolety sprężynowe służą tylko i wyłącznie jako wypełniacze kabury,nic nimi nie zdziałasz. Na twoim miejscu dołożyłbym i kupił cm.122 Link to post Share on other sites
Erider Posted May 28, 2011 Author Report Share Posted May 28, 2011 Na chwile obecną nie mam tyle kasy może na wakacjach coś zarobię. Interesuje mnie czy ten 2 na rozgrzewkę nada się do strzelania w puszki po pepsi ;d Czy do twarzy Justina Biebera ;] Kumpel wygrał w konkursie automat elektryk i bardzo mi sie spodobało. Bardzo bym chciał mieć jakieś AK47 albo M4A1 ale o to będę martwił się jak będzie kasa ;) Czy P.825 niby full metal jest faktycznie metal? Czy wytrzyma strzelanie średnio 2-3 dni na tydzień? Czy da się założyć Hop-up do takiego czegoś bo pisze ze nie ma. Czy bardziej się opłaca kupić na taką zabawę Glocka C18 zamiast P.825? Chyba tyle ;d Link to post Share on other sites
0wn Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Czy P.825 niby full metal jest faktycznie metal? Jak na 450g to taki chudy full metal szczególnie ze colt trochę waży. Czy wytrzyma strzelanie średnio 2-3 dni na tydzień? Nawet najstarsi górale tego nie wiedzą. Nie da się powiedzieć, że wytrzyma lub nie. Natomiast da się przewidzieć krótki żywot tej zabawki:) Czy da się założyć Hop-up do takiego czegoś bo pisze ze nie ma. Nie da się. Możesz w tym dłubać ale po co? Strata czasu Czy bardziej się opłaca kupić na taką zabawę Glocka C18 zamiast P.825? Glocka 18C ale jakiej firmy? Jeśli ma to być to samo co to p.825 to nie. Sprężynowe pistolety to polecam tylko marui ~100zł. Są jeszcze shotguny AGM/ACM/DE bodajże za ok 70zł i też są polecane na start. Problem z sprężynami marui jest taki, że są nie dostępne w większości sklepów. shotgun Link to post Share on other sites
Erider Posted May 28, 2011 Author Report Share Posted May 28, 2011 mhm... dzięki ;d Tego polecono mi tutaj na czacie: http://allegro.pl/walther-p99-hfc-hop-up-high-quality-i1618201804.html Co o nim sądzisz ? Link to post Share on other sites
arend Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Sądzę ze w tym momencie sam możesz poszukać informacji na forum. Na allegro potrafisz to i tu sobie dasz radę. Sądzę również że Own dał ci sensowna radę, A ja ci dam jeszcze jedną i odeślę Cię do przeczytania tematów przyklejinych A i jeszcze jedno: Wiadomość manualnaTemat został zamknięty przez moderatora. Powód: Temat odbiegł od przyczyny jego załozenia Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts