Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Posiadam replikę L96a1. mam ją już ok. 3 lat. Była używana dość rzadko. Kolega powiedział, że mi ją przesmaruje. Po ukończonym zabiegu okazało się, że przestał działać hop up tz, raz działa a raz nie. Problem tkwi w tym, że poza dokręceniem komory hopa nic więcej z nim nie robił. Przed zabiegiem hop działąl bez zarzutu, przy kulkach 0,25g i hopie ustawionym na minimum kulki leciały bardzo równo a na max leciały w niebo więc wydaje mi się, że to nie przez zużycie gumki jak twierdzi kolega tym bardziej, że stało się to nagle po smarowaniu....

Jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę o pomoc

Rozłożyć komorę i wszystko wyczyścić, przede wszystkim gumkę? Wydaje mi się to bardzo logiczne o.0

Było czyszczone i nic ;/

Jeżeli będe zmuszony kupić nowego hopa to jak w ogóle go znaleźć? nie mam pojęcia o modelu czy jak to działa

Edited by Jaca350
  • 3 weeks later...

W instrukcji coś mi pisali że po smarowaniu normalnym jest to, że hop up przestaje działac, a po wystrzeleniu większej liczby kulek wszystko wraca do normy. Chyba że kolega zapchał ci gumkę HU. Jak nie poskutkuje to pierwsze to przeczyść komorę HU.

Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Problem został rozwiązany.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum Załoga WMASG
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...